Huis > W > Welke Tijd Is Est?

Welke tijd is EST?

De Eastern Standard Time (afkorting: EST) is een tijdzone die 5 uur achterloopt op UTC. De landen die in de EST vallen zijn (landen met * hanteren een periodieke zomertijd): Braziliƫ* (Acre) Canada (Nunavut (oostelijk)*, Ontario*, Quebec*)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waar staat EST?

Estland met landcode EST volgens ISO 3166-1, een Baltische staat in Noordoost-Europa. Een Est is een inwoner van Estland, zie: Esten. Est (Gelderland), een dorp in Gelderland. Eastern Standard Time, een tijdzone in Amerika aan de oostkust die 5 uur achterloopt op UTC. Dus, welke landen zijn est?

Landen van EuropaLandcodeLanden van Europa
EstlandESTCyprus
FinlandFINTjechiƫ
FrankrijkFDuitsland
GibraltarGBZDenemarken

Wat betekent 8 PM EST?

De term "EST" staat voor "Eastern Standard Time". 8 PM EST betekent dus 8 PM Eastern Standard Time. Welke tijdzone hebben we in Nederland? Nederland ligt in de Midden-Europese tijdzone.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat betekent GMT tijd?

De Greenwich Mean Time (GMT) is het ijkpunt. De lengtegraad bedraagt 0 en loopt dwars door het gebouw van de Royal Observatory van Greenwich. De betekenis voor tijdsafspraken die eind 19e eeuw gemaakt zijn: als de zon er op zijn hoogste punt aan de hemel staat in het zuiden, is het precies 12 uur 's middags, 12.00 GMT. Wat is de tijdzone van Amsterdam? Amsterdam/Zones

En nog een vraag, waar staat de afkorting dd voor?

De woordgroep de dato, afgekort als d.d., betekent 'van de datum, daterend van'. Dit in overweging nemend, wat betekent het woord balt? Het woord "balt" is afgeleid van het Oudengelse woord voor "riem", dat op zijn beurt is afgeleid van het Proto-Germaanse woord *baltaz. De oorspronkelijke betekenis van het woord was "een strook leer of stof die om het middel werd gedragen", maar sindsdien betekent het "een brede riem of gordel".

Wat is de afkorting van PST?

PST staat voor Pacific Standard Time.

Door Gravante Marrapodi

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel landen over de hele wereld? :: Waar is ESPN het goedkoopst?
Handige links