Huis > H > Hoe Moet Je Apple Tv Activeren?

Hoe moet je Apple TV activeren?

Apple TV+ activeren op iPhone, iPad en iPod

  1. Open de Apple TV app op je apparaat.
  2. Kies voor 'Nu kijken'.
  3. Nu verschijnt automatisch het aanbod in beeld.
  4. Volg de stappen en vul een geldige betaalmethode in. In de eerste periode betaal je niets. Je kijkt 3 maanden lang gratis series en films via Apple TV+.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn gratis apple tv activeren?

Het gratis Apple TV Plus-abonnement kun je als volgt activeren.

  1. Zet je nieuwe Apple-product aan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID.
  2. Open op 1 november de app Apple TV.
  3. Zie je de aanbieding niet direct in beeld, scrol dan naar beneden in het gedeelte 'Nu kijken'.
  4. Tik op 'Geniet 1 jaar gratis'.
Dus, hoe verbind ik apple tv met mijn tv? Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de poort voor het netsnoer aan de achterkant van je Apple TV en steek het andere uiteinde in een stopcontact. Zet de tv aan en selecteer de HDMI-invoer die is verbonden met je Apple TV. Op sommige tv's gebeurt dit automatisch.

Hoe krijg ik mijn jaar gratis Apple TV?

Er zijn een paar manieren om een gratis Apple TV te krijgen. De eerste manier is om een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch of Mac te kopen. Bij elk nieuw apparaat krijg je een jaar lang gratis Apple TV+. De tweede manier is om Apple TV+ zeven dagen gratis uit te proberen. Na afloop van de proefperiode wordt automatisch de maandelijkse prijs in rekening gebracht, tenzij je opzegt. De derde manier is een studentenabonnement via UNiDAYS. Bij een studentenabonnement krijg je zes maanden gratis Apple TV+. Waarom doet Apple TV het niet? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de Apple TV niet werkt. Een veel voorkomende reden is dat het apparaat bevroren of niet meer reageert. Als dit het geval is, kunt u proberen het apparaat opnieuw op te starten door de knoppen "Menu" en "Home" op de afstandsbediening minstens zes seconden ingedrukt te houden. Een andere reden waarom Apple TV mogelijk niet werkt, is dat het losgekoppeld kan zijn van de stroombron of uw tv. Controleer in dat geval of het netsnoer goed is aangesloten op het apparaat en op een stopcontact. Controleer ook of de HDMI-kabel goed is aangesloten op het apparaat en op uw tv. Als Apple TV nog steeds niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Je kunt ook vragen hoe krijg je apple tv aan zonder afstandsbediening?

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone, iPad of iPod touch configureren en gebruiken.
Trouwens, hoe activeer ik 3 maanden gratis apple tv? Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je device. De aanbieding moet binnen 3 maanden na de eerste configuratie van je nieuwe device worden geactiveerd in de Apple TV-app. De aanbieding verschijnt wanneer je met je Apple ID inlogt op je nieuwe device.

Dienovereenkomstig, wat kost apple tv+ abonnement?

Kosten. Apple TV+ kost €5 per maand of €50 per jaar. Eerst kun je een gratis week proefkijken. Let op: de gratis week loopt automatisch door in een abonnement. Wat heb je nodig om Apple TV te kijken? Om Apple TV te kunnen bekijken, heb je een HD-televisie of een HDMI-compatibele televisie nodig. Je hebt ook een Apple TV-streamingapparaat en een internetverbinding nodig.

Hoe verbind je Apple TV met Chromecast?

Apple TV en Chromecast zijn beide streamingapparaten die content van internet naar je tv kunnen streamen. Je kunt ze echter niet rechtstreeks met elkaar verbinden. Er zijn een aantal apps die je kunt gebruiken om Apple TV te koppelen aan Chromecast.
De eerste app die je kunt gebruiken is AirParrot. AirParrot is een app die je kunt gebruiken om Apple TV-content naar Chromecast te streamen. AirParrot heeft een gratis versie en een betaalde versie. De gratis versie is beperkt tot 720p-resolutie en 30 fps. Als je een hogere resolutie en framerate wilt, moet je de betaalde versie kopen.
De tweede app die je kunt gebruiken is Beamer. Beamer is een betaalde app die je kunt gebruiken om Apple TV-content naar Chromecast te streamen. Beamer is niet beperkt tot een bepaalde resolutie of framerate.
De derde app die je kunt gebruiken isreflector. Reflector is een betaalde app die je kunt gebruiken om Apple TV-content naar Chromecast te streamen. Reflector is niet beperkt tot een bepaalde resolutie of framerate.
De vierde en laatste app die je kunt gebruiken is LonelyScreen. LonelyScreen is een gratis app die je kunt gebruiken om Apple TV-content naar Chromecast te streamen. LonelyScreen is beperkt tot 720p-

Door Ornas

Vergelijkbare artikelen

Kan je Apple TV streamen naar Chromecast? :: Waarom zou ik een Apple TV kopen?
Handige links