Huis > W > Wat Kan Ik Allemaal Met De Google Nest Hub?

Wat kan ik allemaal met de Google Nest Hub?

Wat kun je met de Google Nest hub?

  • Een slimme intercom voor je huis.
  • Gebruik Google Home als Babyfoon.
  • Smart home hub voor in huis.
  • Gebruik de Google Nest hub als digitale fotolijst.
  • Speel je favoriete muziek af.
  • Maak een gezamenlijke agenda.
  • Gebruik Google als sous-chef.
  • Gebruik hem als timer tijdens het koken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen google home en nest?

Google Home is de voormalige naam van een productlijn die is opgenomen in de productlijn van Google Nest. Hieronder vallen alle smart home toepassingen van Google. Denk aan slimme thermostaten, IP-camera's en slimme speakers. Je kunt ook vragen hoe werkt de google hub? De Google Nest Hub is net als de Google Nest (Mini), een handige stemgestuurde assistent voor in huis. Het apparaat luistert naar gesproken opdrachten die u geeft na het roepen van 'Hey Google'. De Google Nest Hub bestaat niet alleen uit een speaker met microfoon, maar heeft ook nog een klein beeldscherm.

Trouwens, kun je tv kijken op google nest hub?

Ja, je kunt tv kijken op Google Nest Hub. U kunt uw favoriete show vanaf uw telefoon naar de Nest Hub casten, of u kunt een van de vele streaming-apps gebruiken die beschikbaar zijn in de Google Play Store. Wat kun je allemaal met Google nest hub 2? De Google Nest Hub 2 is een slim display waarmee u uw smart home-apparaten kunt bedienen, beveiligingscamera's kunt bekijken, weer- en verkeersupdates kunt krijgen en meer. Bovendien kunt u de Nest Hub 2 gebruiken om muziek af te spelen, YouTube-video's te bekijken en foto's van uw Google Photos-account te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Mensen vragen ook: wat kan een google nest hub 2?

Google kondigde dit jaar de tweede generatie van zijn smart display aan, de Nest Hub 2. Deze variant beschikt onder andere over het nieuwe Sleep Sensing. Je leest alles over Sleep Sensing en de rest van dit slimme scherm in deze review. Bovendien, welke google home moet ik kopen? Google Home of Google Nest kopen

  • Google Nest Mini. Richtprijs: €50. Goedkoopste keus. De kleinste slimme speaker van Google.
  • Google Nest Audio. Richtprijs: €99. Beste allround keus. De beste slimme speaker over het algemeen.
  • Google Home Max. Richtprijs: €270. Beste geluidskwaliteit.

Je kunt ook vragen welke google nest is het beste?

Als je op zoek bent naar een smart speaker met een ingebouwde Google Assistant, dan is de Google Nest Audio momenteel de beste slimme speaker van Google die je in huis kan halen. Trouwens, wat kun je allemaal doen met een google home? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met een Google Home. U kunt het vragen stellen en het zal antwoorden geven met behulp van de Google-zoekmachine. U kunt het ook gebruiken om slimme apparaten in uw huis te bedienen, zoals lichten, thermostaten en beveiligingssystemen. Bovendien kunt u er muziek, podcasts en andere audio-inhoud mee afspelen.

Hoe installeer je de Google Nest Hub?

Om de Google Nest Hub te installeren, sluit u eerst de voedingsadapter aan op de Hub en steekt u deze in een stopcontact. Download vervolgens de Google Home-app op uw Android- of iOS-apparaat. Zodra de app is geopend, tikt u op Toevoegen > Apparaat instellen > Nieuwe apparaten in uw huis instellen. De app zoekt nu naar uw Hub. Wanneer de Hub is gevonden, tikt u op Doorgaan. Volg nu de instructies op de app om de installatie te voltooien.

Door Erlandson

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met Google Play? :: Wat kan je allemaal doen met Google?
Handige links