Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Google Play?

Wat kun je doen met Google Play?

Wat je kunt doen met Google Play

  • Games voor Android-apparaten en Chromebooks. Google Play Games downloaden.
  • Films huren of kopen. Alleen in de Verenigde Staten: Google TV downloaden.
  • Boeken of nieuws, en abonnementen op publicaties, lezen of beluisteren. Google Play Boeken downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, wat is een google play abonnement?

Android-gebruikers kunnen een nieuw abonnement afsluiten in de Google Play Store. Met Play Pass krijg je voor een maandelijks bedrag toegang tot een reeks games en andere apps waar geen advertenties en in-app-aankopen in zijn verwerkt. Play Pass kost 4,99 euro per maand. Is Play Store gratis? Zoals je kan merken, is de app zelf gratis, maar kunnen er in-app aankopen gebeuren (offers in-app purchases).

Wat kost Google Play?

Google Play is een gratis dienst waarmee gebruikers digitale inhoud zoals apps, games, muziek, boeken en films kunnen kopen en downloaden. Het gebruik van de dienst is gratis en gebruikers kunnen betalen met een creditcard of Google Wallet. Je kunt ook vragen hoe werk je google play store bij? Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u Google Play Store bijwerken door de app te openen en Instellingen en vervolgens Over te selecteren. Van daaruit kunt u controleren op updates en de nieuwste versie van Google Play Store downloaden.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dienovereenkomstig, waar heb je google play service voor nodig?

Google Play-services verbindt apps met andere Google-services, zoals Inloggen bij Google en Google Maps. Google Play-services is niet hetzelfde als de Google Play Store-app en wordt meegeleverd met Android. Google Play-services zorgt er niet voor dat je batterij sneller leegraakt en gebruikt niet veel mobiele data. Waar vind ik Abonnementen in Google Play? Je abonnementen en verlengingsdatums controleren

  1. Ga naar je abonnementen. Op een Android-apparaat: Open de Google Play-app . Tik rechtsboven op het profielicoon.
  2. Check onder Abonnementen de lijst met abonnementen op verlopen abonnementen of abonnementen met geweigerde betaalmethoden.

Dit in overweging nemend, waar vind ik google abonnementen?

In het zijmenu van de Google Play Store kun je onder het kopje 'Abonnementen' al je abonnementen op apps bijhouden. Tik je hierop, dan krijg je een lijst te zien met apps waar je een vast wekelijks, maandelijks of jaarlijks bedrag voor betaalt. Dit in overweging nemend, hoe kom je in je google account? Als u een Google-account hebt, kunt u zich aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google-account. Als u geen Google-account hebt, kunt u er gratis een aanmaken.

Trouwens, hoe krijg je gratis geld in play store?

Er zijn een paar manieren om gratis geld te krijgen in de play store:
1. Gebruik Google Opinion Rewards: Deze app geeft je Google Play Store-krediet voor het invullen van enquêtes. De enquêtes zijn meestal maar een paar vragen lang en duren maar een paar minuten om in te vullen.
2. Gebruik de app Free My Apps: Deze app geeft je tegoed voor het uitproberen van nieuwe apps en games. Het tegoed kan worden ingewisseld voor Google Play Store-tegoed.
3. Maak gebruik van gratis proefaanbiedingen: Veel apps en games bieden een gratis proefperiode aan. Tijdens de proefperiode kunt u de app of het spel gratis gebruiken. Na afloop van de proefperiode kun je de app of het spel vaak houden als je het wilt blijven gebruiken.
4. Gebruik promocodes: Promocodes zijn online te vinden en kunnen worden ingewisseld voor Google Play Store-tegoed.

Door Cletus

Vergelijkbare artikelen

Waarom betaal ik voor Google Play? :: Wat kan ik allemaal met de Google Nest Hub?
Handige links