Huis > H > Hoe Koppel Je Apple Tv Afstandsbediening?

Hoe koppel je Apple TV afstandsbediening?

Koppel de Apple Remote los van de Apple TV. Houd op uw Apple Remote de knop 'Menu' en de pijl naar links zes seconden ingedrukt. Zoek vervolgens naar 'Koppel los' boven het symbool van een afstandsbediening op de Apple TV. Koppel de Apple Remote met de Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe bedien je Apple TV?

Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV. Trouwens, hoe apple tv kijken zonder afstandsbediening? De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone, iPad of iPod touch configureren en gebruiken.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

Om naar Apple TV te kunnen kijken, hebt u een Apple TV-apparaat en een televisie nodig. Het Apple TV-apparaat maakt verbinding met de televisie en geeft u toegang tot verschillende aanbieders van streaming content, zoals Netflix, Hulu en iTunes. Hoe lang opladen afstandsbediening Apple TV? Het duurt ongeveer 3 uur om de afstandsbediening voor de Apple TV op te laden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Trouwens, hoe verbind je je telefoon met apple tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
Daarvan, hoe kan ik mijn apple tv resetten? De Apple TV opnieuw instellen en de software bijwerken

op de Apple TV. Ga naar 'Systeem' > 'Herstel' en selecteer 'Herstel en werk bij'. Door deze optie te selecteren, herstel je de Apple TV naar de fabrieksinstellingen, wis je alle instellingen en gegevens en werk je het apparaat bij naar de nieuwste versie van tvOS.

Bovendien, hoe werkt de remote app?

Je kunt je telefoon op twee manieren als afstandsbediening gebruiken. De eerste manier is via een app die je via wifi verbindt met je telefoon. De tweede manier is via infrarood, dat sommige smartphones hebben. Je bedient je televisie dan rechtstreeks met het infraroodsignaal dat je telefoon uitzendt. Hoe Apple TV bedienen met iPhone? Controleer Apple TV met iPhone
Met behulp van de afstandsbediening van de Apple TV of de Apple TV-app op je iPhone, iPad of iPod touch kun je Apple TV aanpassen.

Wat kun je doen met een Apple TV?

Apple TV is een streamingmediabox waarmee je naar films en tv-programma's kunt kijken, muziek kunt luisteren en foto's en video's kunt afspelen. Het apparaat werkt met een aantal andere Apple-producten, zoals de iPhone, iPad en iPod touch, en maakt gebruik van de iTunes Store en App Store.

Door Chor Barrecchia

Vergelijkbare artikelen

Heb je internet nodig voor Apple TV? :: Kan je Apple TV streamen naar Chromecast?
Handige links