Huis > H > Hoe Betaal Je Hbo Max?

Hoe betaal je HBO Max?

Als je je via ons inschrijft op HBOMax.com kun je Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL (alleen in Nederland) gebruiken. Houd er rekening mee dat je creditcard of bankpas periodieke betalingen moet ondersteunen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betaal je bij Amazon?

Betaalmethoden die wij accepteren zijn credit card, American Express, Visa Card en iDEAL met een Nederlandse bankrekening.

Daarvan, wat kost een abonnement op hbo?

'Basic' HBO Max abonnement'Standard' HBO Max abonnement
Prijs (per maand)€5,99 per maand€7,99 per maand
Prijs (per jaar)€46,99 per jaar€59,99 per jaar
Aantal schermen tegelijk1 scherm3 schermen
BeeldkwaliteitHD (720p)Full HD (1080p) & 4K
Dit in overweging nemend, is hbo max goed? Wat content betreft moet HBO Max het echt wel hebben van de HBO Originals en Warner Bros. films. De rest voelt nog wat ondermaats met veel missende content en volledig missende ondertitels.

Dus, is hbo max het geld waard?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen zullen vinden dat HBO Max het geld waard is voor de verscheidenheid en de kwaliteit van de inhoud die het biedt, terwijl anderen vinden dat het het prijskaartje niet waard is. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of HBO Max de prijs waard is of niet. Kan ik HBO Max kijken via Ziggo? Nee, je kunt HBO Max niet via Ziggo kijken. HBO Max is momenteel niet beschikbaar via Nederlandse providers.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel betaal je voor Prime?

Gratis en snelle levering van miljoenen producten. Na 30 dagen is Amazon Prime gratis.

Waar kan ik HBO kijken?

HBO biedt zijn dienst aan in drie verschillende pakketten: een regulier tv-abonnement, op een apparaat thuis streamen via HBO Now of overal streamen met HBO Go, dat een gratis toevoeging is aan het tv-abonnement. Maar de twee essentiële vereisten zijn een Amerikaanse kabelprovider en een Amerikaanse creditcard. Vervolgens, kan je hbo max maandelijks opzeggen? Open de HBO Max-app op je telefoon en tik op het profielicoon; Ga naar de instellingen en druk dan op 'Abonnement'; Kies 'Abonnement beheren' en selecteer 'Abonnement opzeggen'; Bevestig vervolgens je opzegging.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik hbo max op mijn samsung tv?

Om de HBO Max-app te downloaden, moet je Samsung Smart TV verbonden zijn met internet. Ga vervolgens naar de app-store, links op de menubalk van je TV. Zoek naar “HBO MAX”, selecteer de applicatie en klik op “Downloaden”. Je hebt een abonnement nodig om je aan te melden bij HBO Max. Waar vind je HBO Max? Je vindt HBO Max op je favoriete apparaten, waaronder Android, iOS, Roku, Apple TV, PlayStation 4, Xbox One en meer. Bovendien kunt u met HBO Max uw favoriete shows en films downloaden om ze offline te bekijken.

Hoe aanmelden HBO Max?

Om HBO Max aan te vragen, moet u een account aanmaken op de HBO Max-website. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u door de HBO Max-bibliotheek bladeren en de inhoud selecteren die u wilt bekijken. Om HBO Max-content te bekijken, moet u een abonnement kopen.

Door Steinman

Vergelijkbare artikelen

Waar staat HCI voor? :: Is het HBO gratis?
Handige links