Huis > W > Welke Airpods Kun Je Het Beste Kopen?

Welke AirPods kun je het beste kopen?

Wanneer je liever voor in-ear oordopjes gaat, kun je het best voor de AirPods 3 of AirPods Pro gaan. Laatstgenoemde heeft onze voorkeur, want de Pro-oordopjes beschikken over verwisselbare oorkussens en hebben wat exclusieve audiofuncties, zoals ruisonderdrukking.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, welke airpods zijn beter?

Na Apple AirPods 2 en AirPods Pro introduceert Apple met AirPods 3 nieuwe volledig draadloze oordopjes. Het grootste verschil zit in de batterijduur, het design en de noise cancelling. Zo hebben de AirPods Pro noise cancelling en AirPods 3 de langste batterijduur. Bovendien, hoe lang is de levensduur van airpods? De normale versie kost 179 euro en de Pro is nog eens 100 euro duurder. Behalve vanwege de prijs is er wellicht nog een reden van aanschaf af te zien: de futuristische oordoppen zijn, ironisch genoeg, desastreus voor de toekomst. Apple's AirPods zijn na een gemiddelde levensduur van anderhalf jaar 'op'.

Waarom gaan mijn AirPods zo snel leeg?

Het eerste wat je moet controleren is de batterijduur van je AirPods. Als de batterijduur laag is, kan het zijn dat je AirPods snel leeglopen. Een andere mogelijkheid is dat de AirPods niet goed opladen. Als de AirPods niet goed worden opgeladen, lopen ze sneller leeg. Tot slot is het ook mogelijk dat de AirPods niet goed verbinding maken met je iPhone. Als de AirPods niet goed zijn aangesloten, lopen ze ook sneller leeg. Trouwens, wat kun je allemaal met airpods 2? De nieuwe AirPods 2 bieden een paar belangrijke verbeteringen ten opzichte van het oorspronkelijke model. Een van de meest opvallende nieuwe functies is ondersteuning voor "Hey Siri", waarmee gebruikers de digitale assistent van Apple kunnen activeren zonder op een knop te hoeven drukken. De nieuwe AirPods hebben ook een bijgewerkte W1-chip voor betere prestaties en een langere levensduur van de batterij, en een nieuwe oplaadhouder die draadloos opladen ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, kan iemand anders mijn airpods gebruiken?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Hoe kan je 1 AirPod vinden? Als je slechts één AirPod kwijt bent, doe je degene die je wél hebt, in de oplaad-case. Je kunt dan kiezen op welke AirPod het geluid moet worden afgespeeld, door in de Zoek mijn app op de L- of R-knop te tikken. Als je de ontbrekende AirPods hebt gevonden, tik je op Stoppen.

Kan je AirPods case zoeken?

Soms kan het voorkomen dat je je airpods doosje ergens hebt neergelegt en niet meer weet waar. De AiPods oplaadcase is immers een klein doosje. Hier heeft Apple wel een oplossing voor bedacht. Namelijk find my AirPods. Je kunt ook vragen waar kan je echte airpods kopen? AirPods zijn te koop in de Apple Store, online en in winkels. Ze zijn ook verkrijgbaar bij erkende Apple resellers.

Dienovereenkomstig, hoe stel je je airpods opnieuw in?

Er zijn een paar verschillende manieren om je airpods te resetten. Een manier is om ze gewoon terug te plaatsen in hun oplaadhoesje en de instellingsknop op de achterkant van het hoesje ongeveer 15 seconden ingedrukt te houden. Een andere manier is om ze op je iPhone aan te sluiten en dan naar de app "Instellingen" te gaan. Ga daar naar de sectie "Bluetooth" en zoek de lijst voor je airpods. Tik op de "i" ernaast en vervolgens op "Vergeet dit apparaat". Dit zal uw airpods resetten en ze zullen klaar zijn om opnieuw te worden ingesteld.

Door Roach

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je wel en niet met een Chromebook? :: Hoe weet je of je AirPods 1 of 2 hebt?
Handige links