Huis > H > Hoe Werkt De Apple Tv Remote?

Hoe werkt de Apple TV Remote?

Deze afstandsbediening heeft een touchpad waarmee je snel door al je apps navigeert. Ook spoel je gemakkelijk een paar seconden terug in je favoriete film. Met de Menu knop ga je snel 1 scherm terug of naar het menu. Druk 2 keer op de thuisknop om gemakkelijk door al je apps te swipen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen hoe verbind ik mijn telefoon met apple tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
Mensen vragen ook: hoe sluit je apple tv aan op tv? Sluit het ene uiteinde van een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van je Apple TV en steek het andere uiteinde vervolgens in de HDMI-poort op je tv. Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de poort voor het netsnoer aan de achterkant van je Apple TV en steek het andere uiteinde in een stopcontact.

Dienovereenkomstig, wat heb je nodig om apple tv te kijken?

Om apple tv te kunnen kijken, moet u een apple tv-apparaat hebben en een tv die compatibel is met het apparaat. Je moet ook een sterke internetverbinding hebben. Je kunt ook vragen hoe apple tv bedienen met iphone? Ja, u kunt uw Apple TV bedienen met uw iPhone. Hiervoor moet je de Apple TV Remote app downloaden uit de App Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, kunt u uw iPhone gebruiken om uw Apple TV op een aantal manieren te bedienen. Zo kun je met de app door de Apple TV-menu's navigeren, inhoud afspelen en pauzeren en het volume regelen. U kunt de app ook gebruiken om tekst in te voeren op uw Apple TV, wat handig kan zijn bij het zoeken naar inhoud of het invoeren van wachtwoorden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Bovendien, hoe apple remote opladen?

Sluit het ene uiteinde van een Lightning-kabel aan op de Lightning-poort aan de onderkant van de Siri Remote. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort van een computer of op een USB-lichtnetadapter van Apple (los verkrijgbaar). Het duurt ongeveer drie uur om de Siri Remote volledig op te laden. Wat doen als Apple TV niet werkt? Een Apple TV herstarten

Als uw Apple TV niet meer reageert, kunt u hem met de afstandsbediening herstarten: Met uw Siri Remote (2e generatie) of Apple TV Remote (2e generatie):* houd de knoppen 'Terug' en 'TV/Bedieningspaneel' ingedrukt. Laat los zodra het statuslampje op het apparaat begint te knipperen.

Dienovereenkomstig, hoe stream je van telefoon naar tv?

Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.
Bovendien, wat is het airplay icoontje? De airplay-knop is een pictogram dat wordt weergegeven in de spelerweergave van iOS-apparaten. Tik op de knop om audio via een compatibel apparaat naar een ander apparaat te streamen, zoals een speaker of een Apple TV.

Waarom vind mijn iPhone geen Bluetooth?

Er zijn een aantal redenen waarom je iPhone geen Bluetooth kan vinden. Mogelijke oorzaken zijn:
- Je iPhone heeft Bluetooth uitgeschakeld. Ga naar de Instellingen-app en controleer of Bluetooth is ingeschakeld.
- Er is een probleem met de hardware van je iPhone, waardoor het niet goed kan communiceren met andere apparaten via Bluetooth. Probeer je iPhone te resetten of neem contact op met Apple voor ondersteuning.
- De apparaat waarmee je wilt verbinden via Bluetooth, moet zich in de buurt bevinden. Zorg ervoor dat de apparaat is ingeschakeld en in bereik is.

Door Tudor Aysha

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple TV niet bedienen? :: Hoeveel generaties Apple TV?
Handige links