Huis > W > Wat Betekent Latency?

Wat betekent latency?

Latency wordt gebruikt om de tijd die gegevens nodig hebben om van het ene naar het andere punt en terug te gaan, uit te drukken. Latency is eigenlijk de vertraging tussen het moment waarop u een actie uitvoert en het resultaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat betekent lage latentie?

Met 'low latency' (lage latentie) - bijvoorbeeld in 'low latency trading' of 'low latency connectivity' - wordt bedoeld dat er sprake is van de kleinst mogelijke vertraging tussen de diverse stappen in een proces of algoritme, waardoor er supersnel gehandeld kan worden. Wat is een goede latency? Milliseconden. Ping wordt gemeten in milliseconden (ms) en eigenlijk geldt: hoe lager, hoe beter. Om je een idee te geven: bij een coax verbinding kun je een ping-snelheid van 15 verwachten, dat is redelijk snel. Glasvezel internet staat erom bekend dat het de snelste ping heeft: 1-2 ms – zeer goed voor online gamen.

Men kan zich ook afvragen: wat veroorzaakt latency?

Er zijn een aantal factoren die kunnen bijdragen aan latentie, waaronder:
-De afstand tussen de twee apparaten die met elkaar communiceren. Hoe verder ze uit elkaar staan, hoe langer het duurt voor de signalen tussen hen reizen.
-Het aantal hops dat het signaal moet maken. Hoe meer apparaten het signaal moet passeren voordat het zijn bestemming bereikt, hoe groter de latentie zal zijn.
-De hoeveelheid verkeer op het netwerk. Als het netwerk overbelast is, duurt het langer voordat de signalen doorkomen.
-Het type apparatuur dat wordt gebruikt. Sommige apparaten zijn sneller in het verwerken van signalen dan andere.
-Het type verbinding. Over het algemeen zijn bekabelde verbindingen sneller dan draadloze. Wat is low latency mode? Low latency mode is een instelling op sommige audio-interfaces die de tijd vermindert die nodig is om het signaal te verwerken. Dit kan nuttig zijn voor het verminderen van de latentie bij het opnemen of monitoren van audio.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, wat is een belastinglatentie?

Ander woord voor belasting die in de toekomst moet worden betaald, maar waarvan een bedrijf nu al weet hoeveel dat is. Dit bedrag moet door het bedrijf worden gereserveerd op de balans. Hoe kun je je ping verlagen? Tips om je ping te verlagen

  1. Gebruik een internetkabel in plaats van draadloze wifi.
  2. Plaats je router op een strategische plek in huis.
  3. Zorg voor een optimale bandbreedte.
  4. Selecteer de dichtstbijzijnde server in je game voor een lagere ping.
  5. Houd je pc virusvrij.

Dus, wat is een acceptabele ping?

Ping wordt gemeten in milliseconden (ms). Een ping tot 40 ping wordt beschouwd als goed, een ping tussen de 40 en 70 ms wordt beschouwd als acceptabel en daarboven wordt het al snel slecht speelbaar. Als je last hebt van een ping van 100 ms of meer dan gaat jouw gameplay snel achteruit, vooral op een hoog niveau. Men kan zich ook afvragen: wat is een goede upload snelheid? Een goede uploadsnelheid is meestal rond de 5Mbps.

Hoe ping je een IP adres?

Een IP-adres pingen is een manier om te testen of een bepaald apparaat op een netwerk bereikbaar is. Om een IP-adres te pingen, moet u het adres van het doelapparaat kennen en het adres van een apparaat op hetzelfde netwerk waarmee de ping kan worden verzonden.
Om een IP-adres te pingen via de Windows opdrachtprompt, opent u de opdrachtprompt en typt u "ping" gevolgd door het IP-adres. Om bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.1 te pingen, typt u "ping 192.168.1.1".
Om een IP-adres te pingen met de macOS Terminal, opent u de Terminal en typt u "ping" gevolgd door het IP-adres. Om bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.1 te pingen, typ je "ping 192.168.1.1".
Om een IP-adres te pingen via de Linux-opdrachtregel, opent u de opdrachtregel en typt u "ping" gevolgd door het IP-adres. Om bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.1 te pingen, typt u "ping 192.168.1.1".

Door Mikey

Vergelijkbare artikelen

Wat is latentie internet? :: Wat is het verschil tussen Wifi en Wireless LAN?
Handige links