Huis > K > Kun Je Met Apple Tv Gratis Films Kijken?

Kun je met Apple TV gratis films kijken?

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je je jaar gratis claimen via deze stappen: Open de Apple TV-app op een apparaat dat ingesteld is met de Apple ID dat je ook gebruikt hebt om een nieuw apparaat mee te activeren. Ga naar het Nu kijken-tabblad. Het aanbod voor het gratis jaar verschijnt automatisch in beeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Je kunt ook vragen wat is er gratis bij apple tv?

Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken. Hoe krijg je Apple TV+ gratis? (1) Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen. (2) Een maandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen. (3) Apple TV+ is inbegrepen bij Apple One, een gebundeld abonnement met drie andere Apple services.

Hoe activeer ik mijn gratis Apple TV?

Als je een Apple TV hebt die de afgelopen jaren stof heeft verzameld, kun je hem misschien afstoffen en opnieuw gebruiken. Apple biedt af en toe gratis tests van zijn Apple TV+-content, dat je kunt bekijken op een Apple TV van de vierde generatie of nieuwer. Zo activeer je een gratis proefversie.
Open eerst de App Store op je Apple TV. Scroll vervolgens naar beneden en selecteer de knop Inruilen.
Voer de code in die Apple u per e-mail heeft gestuurd toen u zich aanmeldde voor de gratis proefperiode. Als u de e-mail niet kunt vinden, kunt u de code ook vinden op de website van Apple.
Zodra de code is ingevoerd, brengt de App Store u naar de Apple TV+ pagina. Selecteer de knop Probeer het gratis.
Als u nog niet bent aangemeld met uw Apple ID, wordt u gevraagd dit te doen. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en selecteer vervolgens Aanmelden.
Zodra u bent aangemeld, wordt u gevraagd uw abonnement te bevestigen. Selecteer Start uw gratis proefperiode.
Uw gratis proefperiode wordt nu geactiveerd en u kunt Apple TV+-content op uw Apple TV bekijken. Veel plezier! Wat kan je allemaal op Apple TV kijken? Sinds de lancering in 2015 is de Apple TV een centraal onderdeel geworden van de huiskamer van veel mensen en biedt het een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan content. Hier zijn enkele dingen die je kunt bekijken op Apple TV:
1. Films en tv-programma's uit iTunes: Apple TV geeft je toegang tot de uitgebreide iTunes Store, waar je films en tv-programma's kunt kopen of huren.
2. Apps uit de App Store: Naast het traditionele tv-materiaal biedt Apple TV ook een breed scala aan apps, waaronder games, nieuws en fitness-apps.
3. Materiaal van streamingdiensten: Apple TV ondersteunt een aantal populaire streamingdiensten, zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video.
4. Live sport: Met de toevoeging van de ESPN-app kun je nu live sportevenementen bekijken op je Apple TV.
5. Je eigen persoonlijke media: Met Apple TV heb je ook eenvoudig toegang tot je eigen persoonlijke media, zoals foto's, muziek en video's.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kan je alles kijken met apple tv?

Alles kijken.

Die staat op je favoriete Apple devices, smart‑tv's, gameconsoles en meer. De ultieme manier van tv‑kijken.
Dit in overweging nemend, wat kost apple tv per jaar? Kosten. Apple TV+ kost €5 per maand of €50 per jaar. Eerst kun je een gratis week proefkijken. Let op: de gratis week loopt automatisch door in een abonnement.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt 3 maanden gratis apple tv?

Apple TV+ activeren op iPhone, iPad en iPod

  • Open de Apple TV app op je apparaat.
  • Kies voor 'Nu kijken'.
  • Nu verschijnt automatisch het aanbod in beeld.
  • Volg de stappen en vul een geldige betaalmethode in. In de eerste periode betaal je niets. Je kijkt 3 maanden lang gratis series en films via Apple TV+.
Je kunt ook vragen hoe werkt apple tv +- abonnement? Apple TV+ is een streamingdienst van Apple waarmee je films en series kunt kijken. De dienst is gelanceerd op 1 november 2019 en is alleen beschikbaar in bepaalde landen. In Nederland kost de dienst € 4,99 per maand en je kunt de dienst 7 dagen gratis proberen.
Apple TV+ werkt alleen op apparaten die draaien op het Apple-besturingssysteem, zoals de iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en Mac. Op deze apparaten kun je de Apple TV+-app downloaden en hiermee films en series streamen.

Heb je een abonnement nodig voor Apple TV?

Nee, je hoeft geen abonnement voor Apple TV te hebben. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt streamen, waaronder via apps die je al hebt, zoals iTunes en Netflix.

Door Maxi

Vergelijkbare artikelen

Heb je een iPhone nodig voor Apple TV? :: Hoe kan ik mijn gratis Apple TV activeren?
Handige links