Huis > H > Hoe Installeer Ik Mirascreen?

Hoe installeer ik MiraScreen?

Installatie voor Mac

Start de browser (http://192.168.203.1) op uw Mac om MiraScreen in te stellen (verbind MiraScreen met uw WiFi-thuisrouter). Verbind je Mac met de wifi-router voor thuis. Schakel AirPlay in en selecteer MiraScreen als doel. Uw Mac-scherm wordt weergegeven op uw tv via MiraScreen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Hoe werkt Miracast Android?

Miracast is een technologie waarmee Android-apparaten hun scherm naar een ander scherm kunnen casten. Dit gebeurt meestal via een Wi-Fi-verbinding en stelt gebruikers in staat om het scherm van hun apparaat op een groter scherm te spiegelen.
Er zijn een paar verschillende manieren waarop Miracast gebruikt kan worden. De meest gebruikelijke manier is om je scherm te casten naar een tv of een ander scherm dat de technologie ondersteunt. Zo kun je video's of foto's op een groter scherm bekijken.
Een andere manier waarop Miracast kan worden gebruikt is om je scherm te delen met een ander Android-apparaat. Dit kan handig zijn voor het geven van een presentatie of om iemand anders te laten zien wat er op jouw scherm staat.
Om Miracast te gebruiken, heb je een apparaat nodig dat de technologie ondersteunt. De meeste nieuwere Android-apparaten ondersteunen Miracast, maar u kunt controleren of uw apparaat dat doet door naar het menu Instellingen te gaan en te zoeken naar de opties "Weergave" of "Cast".
Zodra je een apparaat hebt dat Miracast ondersteunt, moet je het verbinden met het andere scherm. Dit wordt meestal gedaan door naar het menu Instellingen te gaan en de optie "Cast" of "Beeldscherm" te selecteren. Van daaruit moet u het andere apparaat selecteren waarnaar u uw scherm wilt casten.
Zodra u verbonden bent, kunt u uw scherm op het andere scherm zien. U kunt dan uw apparaat gewoon gebruiken, en alles wat u op uw apparaat doet, wordt gespiegeld op het andere scherm. Dit in overweging nemend, hoe werkt een mirascreen? Een spiegelscherm is een apparaat dat een speciale spiegel gebruikt om een beeld van een computer of ander beeldscherm te weerkaatsen. De spiegel wordt voor het scherm geplaatst en het beeld wordt erop geprojecteerd. De gebruiker bekijkt het beeld door in de spiegel te kijken.

Door Henri

Vergelijkbare artikelen

Wat mag je niet doen in MMA? :: Hoe vind ik mijn Samsung terug?
Handige links