Huis > H > Hoe Installeer Ik Een Airport Express?

Hoe installeer ik een AirPort Express?

Apple Airport Express aan het netwerk toevoegen

  1. Selecteer Instellingen > Wi-Fi.
  2. Tap op de toe te voegen Apple Airport Express.
  3. Tap op Breid dit netwerk uit.
  4. Tap op Volgende. Een popup verschijnt.
  5. Vul het wachtwoord van uw draadloze netwerk in. Let op!
  6. Tap op volgende.
  7. Tap op Gereed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe airport instellen?

Klik in het AirPort-configuratieprogramma op het symbool van uw basisstation en klikt vervolgens op 'Wijzig' in het venstermenu. U kunt nu het wachtwoord wijzigen of andere wijzigingen aanbrengen in de configuratie van het basisstation. Als u klaar bent, klikt u op 'Werk bij'. Bovendien, hoe sluit je een apple time capsule aan? Steek de stekker van de Airport of Time Capsule in het stopcontact en wacht een halve minuut. In de menubalk bovenaan je scherm vind je het Wi-Fi symbool. Klik op het Wi-Fi symbool en wacht tot je het nieuwe toestel in de lijst ziet verschijnen en klik dit aan.

Hoe AirPort Express instellen als repeater?

De AirPort Express kan worden ingesteld als een repeater voor een bestaande draadloze netwerk. Dit kan handig zijn als u een groot huis hebt of als u een bepaalde plek in huis wilt versterken met een extra access point. Als u de AirPort Express als repeater wilt instellen, moet u ervoor zorgen dat het apparaat in dezelfde WiFi-omgeving is geplaatst als het hoofdapparaat. Kan AirPort niet vinden? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de AirPort Extreme is aangesloten op een stopcontact en is ingeschakeld. Als dat het geval is, controleert u de lampjes aan de voorkant van het apparaat. Het groene lampje moet branden, wat betekent dat het apparaat is ingeschakeld en klaar is voor gebruik. Als het lampje niet brandt, probeert u het apparaat te resetten door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten voordat u de stekker weer in het stopcontact steekt.
Als het apparaat is aangesloten en het lampje brandt, is de volgende stap de Wi-Fi-instellingen van uw computer te controleren. Open op een Mac de Systeemvoorkeuren en selecteer Netwerk. Selecteer Wi-Fi in de lijst met opties aan de linkerkant en zorg ervoor dat het vakje naast Toon Wi-Fi-status in de menubalk is aangevinkt. Hierdoor wordt een Wi-Fi-pictogram toegevoegd aan de bovenste menubalk. Klik op het pictogram en zorg ervoor dat AirPort is geselecteerd als het actieve netwerk.
Als u AirPort nog steeds niet kunt vinden, probeer dan uw computer opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Mensen vragen ook: hoe airport updaten?

Open AirPort-configuratieprogramma op uw Mac, iPhone of iPad en selecteer uw basisstation. Als u meerdere basisstations hebt, herstart u het primaire basisstation als laatste. Voer het wachtwoord van het basisstation in als hierom wordt gevraagd. Kies op een Mac 'Basisstation' > 'Herstart' in de menubalk. Daarvan, wat is een airport basisstation? Een AirPort-basisstation wordt gebruikt om een AirPort-geschikte computer te verbinden met het internet, elkaar, een "wired LAN" en/of andere apparaten.

Wat kun je met een AirPort Time Capsule?

Back-up je vakantiefoto's en andere documenten van je iPhone, iPad of Mac met Apple AirPort Time Capsule. Dit werkpaard is namelijk een NAS en dual-band router in één. Zet in een oogwenk een draadloos wifi netwerk op (AC) en stream snel en gemakkelijk je favoriete foto's of muziek. Wat dit betreft, waar vind ik time machine op mac? Als je een Mac gebruikt, vind je Time Machine in het menu Extra > Time Machine.

Hoe werkt een Apple Time Capsule?

Een Apple Time Capsule is een draadloze router die is ontworpen om gegevens op te slaan en te delen. Het werkt door verbinding te maken met uw modem en vervolgens uw draadloze apparaten te verbinden met de Time Capsule. De Time Capsule heeft twee harde schijven die gebruikt kunnen worden voor het maken van een back-up van uw gegevens. U kunt ook toegang krijgen tot de Time Capsule vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Door Subak

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je Time Capsule? :: Wat is AirPlay Android?
Handige links