Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen 3-Mmc En 4-Mmc?

Wat is het verschil tussen 3-MMC en 4-MMC?

Deze drug wordt nog wel eens verward met 4-MMC, ook wel Miauw Miauw genoemd. 3-MMC wordt meestal verkocht als poeder en wordt door de meeste mensen geslikt of gesnoven. In vergelijking met 4-MMC, lijkt 3-MMC een minder euforisch effect te geven maar wel sterkere cravings (trek).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Trouwens, waarom heet 3-mmc miauw?

In Engeland, maar ook in Nederland, werd mefedron verkocht als voedingsmiddel voor planten of als badzout. Dit was een truc om de wet te ontduiken. Als een kind thuiskomt met een geur van kattenpis kan dit een teken zijn dat het mephedrone gebruikt. Vandaar dus de bijnaam 'miauw miauw'. Wat dit betreft, hoeveel mensen gebruiken 3-mmc? Er is (nog) niet onderzocht hoeveel mensen in Nederland 3-MMC gebruiken. Wel zijn er signalen dat het gebruik stijgt en er vaker vergiftigingen voorkomen. Het is opvallend dat de signalen van stijgend gebruik veel uit dezelfde regio's komen.

Waar kan je 3-CMC kopen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien 3-CMC geen door de FDA goedgekeurd geneesmiddel is en niet in de handel verkrijgbaar is. Het is echter wel mogelijk om 3-CMC te kopen via websites voor onderzoekschemicaliën. Deze websites zijn niet gereguleerd en er is geen garantie voor de kwaliteit of veiligheid van het product. Het is belangrijk om voorzichtigheid te betrachten bij de aankoop van elk type onderzoekschemicaliën. Wat is verslavender 3-MMC of coke? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van het individu afhangt. Sommige mensen vinden 3-MMC verslavender dan coke, terwijl anderen coke verslavender vinden. Het verschilt echt van persoon tot persoon.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Je kunt ook vragen hoe lang blijft mephedrone in je urine?

Alcohol2 tot 5 dagen
TabakTot 2 dagen
CannabisTot 5 dagen bij incidenteel gebruik, tot een maand bij frequent gebruik
Cocaïne/coke2 tot 5 dagen bij incidenteel gebruik, tot 8 dagen bij intensief gebruik
XTC/MDMA1 tot 3 dagen
Wat kost mefedron?
DrugsPrijs per dosisPrijs per gram of pil
MDMA€2 - €2,50€20 - €25 per gram
Cocaïne€3 - €9€60 - €90 per gram
Speed€0,30 - €0,40€7 - €10 per gram
Ketamine€1,25 - €2,35€25 - €35 per gram

Bovendien, wat zit er in 4fmp?

4-fluoramfetamine, 4-FA, is een aan amfetamine verwant middel met een stimulerende werking. Gebruikers noemen de drug ook 4-fmp. Dienovereenkomstig, hoeveel 3-mmc op een avond? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer informatie. Enkele factoren die het antwoord kunnen beïnvloeden zijn het gewicht van de persoon, de zuiverheid van de 3-mmc, en de tolerantie van de persoon. In het algemeen wordt 3-mmc 's avonds ingenomen als een matige tot hoge dosis.

Trouwens, wat is het effect van 2cb?

2cb is een psychoactieve drug die hallucinaties en euforie veroorzaakt. Het behoort tot de klasse van de fenethylamine drugs en is qua structuur vergelijkbaar met mescaline en MDMA. 2cb wordt sinds de jaren 1970 recreatief gebruikt en wordt in verband gebracht met dodelijke slachtoffers.

Door Kelsy

Vergelijkbare artikelen

Wat kost het versturen van een mms? :: Wat doet miauw drugs?
Handige links