Huis > W > Wat Kost Het Versturen Van Een Mms?

Wat kost het versturen van een mms?

Prijs volgens verbruikTelenet Mobile
Bellen naar mobiel en vaste lijnen (per minuut)€ 0,20/min€ 0,20/min
SMS sturen (per bericht)€ 0,07Onbeperkt
SMS ontvangen (per bericht)gratisgratis
MMS sturen (per bericht)€ 0,07€ 0,07

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe zet ik mms berichten aan?

Als u mms-groepsberichten wilt versturen vanaf een iPhone, gaat u naar 'Instellingen' > 'Berichten' en schakelt u 'Mms-berichten' in. Als u op de iPhone geen optie ziet om mms-berichten of groepsberichten in te schakelen, kan het zijn dat uw aanbieder deze functie niet ondersteunt. Wat wil mms zeggen? MMS staat voor Multimedia Messaging Service en geeft u de mogelijkheid om foto's, audiobestand en tekst via uw mobiele telefoon te verzenden en te ontvangen.

Hoe kan ik MMS uitschakelen?

Om MMS uit te schakelen, gaat u naar het instellingenmenu en selecteert u "Multimediaberichten". Van daaruit selecteert u "Berichtencentrum". Voer het nummer van de MMS-berichtencentrale van uw provider in en druk op "Uitschakelen". Je kunt ook vragen hoe open je een mms? Het proces voor het openen van een multimediabericht, of MMS, verschilt per telefoon en serviceprovider. Bij de meeste telefoons kunt u echter een MMS openen door het bericht in uw postvak te selecteren en vervolgens op de afbeelding of video te tikken om het te openen. Als je problemen hebt met het openen van een MMS, moet je misschien contact opnemen met je provider voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waarom kan ik geen mms versturen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld. Vervolgens, hoe mms versturen met samsung galaxy? Druk op de home-toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

  1. Ga naar "Berichten" Druk op Berichten.
  2. Nieuwe mms aanmaken.
  3. Kies ontvanger.
  4. Tekst schrijven.
  5. Afbeeldingen, video en geluid toevoegen.
  6. 5a - Afbeelding toevoegen.
  7. 5b - Videoclip toevoegen.
  8. 5c - Geluidsbestand toevoegen.

Je kunt ook vragen waar vind ik mms gegevens?

Mms instellen - Samsung Android

  1. Selecteer Apps.
  2. Scroll naar en selecteer Instellingen.
  3. Als u dit scherm ziet, selecteer Meer netwerken.
  4. Scroll naar en selecteer Mobiele netwerken.
  5. Selecteer Namen toegangspunten.
  6. Selecteer de Menu-knop of selecteer MEER.
  7. Selecteer Standaardinstellingen.
  8. Selecteer OK.
Hoe schakel ik sms berichten in? Het inschakelen van tekstberichten op uw telefoon is een relatief eenvoudig proces. De meeste telefoons hebben een instellingenmenu waar u uw sms-voorkeuren kunt instellen. Hier kunt u meestal tekstberichten in- of uitschakelen, een standaardtoepassing voor berichten kiezen en andere opties selecteren, zoals de bevestiging van de levering van berichten en leesbevestigingen.

Wat is mms bericht iPhone?

MMS, of Multimedia Messaging Service, is een standaard manier om berichten met multimedia-inhoud van en naar een mobiele telefoon te sturen. Om vanaf een iPhone een MMS-bericht te versturen, moet de gebruiker een data-abonnement hebben dat MMS-berichten ondersteunt. MMS-berichten kunnen foto's, video's of audiobestanden bevatten en kunnen tot 10 MB groot zijn.

Door Nonna Vilcan

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen sms berichten binnen? :: Wat is het verschil tussen 3-MMC en 4-MMC?
Handige links