Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Ig?

Wat is de afkorting van IG?

immunoglobulinen = afkorting van ig, dit zijn antistoffen die na contact met een ziektekiem worden gemaakt door het lichaam en vrijkomen in het bloed en in andere lichaamsvloeistoffen om een infectie te bestrijden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat betekent PRC Whatsapp?

Als je vrienden je 'prc' sturen, betekent dat waarschijnlijk 'precies'. Bijvoorbeeld: 'hij is prc geïnteresseerd' kan betekenen: 'hij is precies geïnteresseerd. Wat is de betekenis van de afkorting? Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Vervolgens, wat betekent hjb straattaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien hjb straattaal waarschijnlijk verschillende dingen betekent voor verschillende mensen. Enkele mogelijke interpretaties van hjb-straattaal zouden echter slangtermen of zinnen kunnen zijn die gewoonlijk worden gebruikt door mensen in een bepaalde stad of regio, of informele taal die wordt gebruikt door mensen in een bepaalde sociale groep of subcultuur. Vervolgens, wat is wenken straattaal? Beckoning slang is een vorm van non-verbale communicatie die door sommige doven in de Verenigde Staten wordt gebruikt. Het bestaat uit een reeks handgebaren waarmee woorden en zinnen worden uitgesproken.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Wat is een verpleegkundige IG?

Als verzorgende IG verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter. Ook voer je huishoudelijke taken uit. Je onderhoudt contact met familie en huisarts en eventueel ook met maatschappelijk werk, verpleegkundige of fysiotherapeut. Wat is de betekenis van wyd? m -> Wide.

Wat betekent FR Tiktok?

Of ook wel gezegd als “serieus”. Bijvoorbeeld, “ik heb het uit gemaakt met josh!!” En dan heb je als antwoord “omg fr(for real)?! Welk land is PRC? De Volksrepubliek China is een land in Oost-Azië. Het is het dichtstbevolkte land ter wereld, met meer dan 1,3 miljard mensen. De Volksrepubliek China is een eenpartijstaat die wordt geregeerd door de Communistische Partij van China. De officiële taal van het land is het Mandarijn-Chinees.

Je kunt ook vragen wat is de afkorting van mgl?

De afkorting "mgl" is een afkorting van het woord "migliori".

Door Hailee Shumock

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent KJN? :: Hoe mms berichten uitschakelen Xiaomi?
Handige links