Huis > H > Hoe Zet Je Apple Tv Op Je Tv?

Hoe zet je Apple TV op je tv?

Sluit de meegeleverde stroomkabel aan op het Apple TV kastje en stop de stekker in het stopcontact. Sluit jouw hdmi kabel aan op Apple TV en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op jouw televisie of beeldscherm. Selecteer op jouw televisie of beeldscherm de hdmi ingang waarop Apple TV is aangesloten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dus, welke tv is geschikt voor apple tv?

Samsung

  • Samsung FHD/HD 4‑ en 5‑serie (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6-, Q7-, Q8- en Q9-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung QLED 8K Q9-serie (2019, 2020)
  • Samsung The Frame-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung Serif-serie (2019, 2020)
  • Samsung UHD 6-, 7- en 8-serie (2018, 2019, 2020)
Je kunt ook vragen hoe werkt airplay op lg tv? Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv
  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Dus, hoe download ik apple tv?

Aangenomen dat u een Engelse vertaling van deze vraag wilt:
"So, how do I download apple tv?"
Het eerste wat je moet doen is je Apple TV aansluiten op je televisie. Zodra het is aangesloten, moet u een HDMI-kabel gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden. Zodra u dit heeft gedaan, moet u de App Store op uw Apple TV openen. Zodra u in de App Store bent, kunt u door de beschikbare apps bladeren en de apps kiezen die u wilt downloaden. Om een app te downloaden, selecteert u deze en klikt u op de knop "Downloaden". De app begint dan te downloaden en wordt automatisch op je Apple TV geïnstalleerd. Je kunt ook vragen wat heb je nodig om apple tv te kijken? Om naar Apple TV te kunnen kijken, moet u een Apple TV-apparaat en een compatibele televisie hebben. U moet het Apple TV-apparaat ook met een HDMI-kabel op uw televisie aansluiten. Zodra alles is ingesteld, kunt u de Apple TV-interface gebruiken om toegang te krijgen tot allerlei streaming materiaal.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat dit betreft, hoe krijg ik apple tv op mijn samsung tv?

Tv-kijken op een smart-tv van Samsung uit 2018

Selecteer het Apps-symbool in het beginscherm van je smart-tv van Samsung. Zoek op "Apple TV". Volg de instructies op het scherm om de Apple TV-app te downloaden. Na de installatie verschijnt de Apple TV-app in de appkiezer in het beginscherm.
Mensen vragen ook: heeft elke apple tv airplay? Overeenkomsten tussen Apple TV vs AirPlay tv

Apple TV-app en Apple TV+: Op nagenoeg alle tv-modellen met AirPlay 2 vind je ook de Apple TV-app, waarmee je zowel naar Apple TV+ kan kijken als iTunes-films kan kopen of huren.

Welke apps zijn beschikbaar op Apple TV?

Deze Apple TV-apps moet je hebben

  • Apple TV-app.
  • NLZIET.
  • NPO Start.
  • NOS.
  • Videoland.
  • Disney+
  • VTM.
  • Plex.
Dus, heeft mijn lg tv airplay? Ja, je LG-tv ondersteunt AirPlay. Dit betekent dat je je Apple-apparaat kunt aansluiten op je tv om beelden, video's en muziek te delen. AirPlay werkt draadloos, dus je hoeft geen kabels aan te sluiten.

Hoe kan ik streamen naar LG Smart TV?

Om naar LG Smart TV te streamen, moet je eerst de LG Smart TV-app downloaden en installeren op je apparaat. Vervolgens moet je de app openen en naar de instellingen gaan. In de instellingen moet je ervoor zorgen dat je LG Smart TV hebt geselecteerd als het apparaat waarmee je wilt streamen. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de inhoud selecteren die je wilt streamen en deze zal automatisch worden gestreamd naar je LG Smart TV.

Door Cynthy Brittsan

Vergelijkbare artikelen

Kan je alles kijken met Apple TV? :: Hoe krijg ik Apple TV op mijn Samsung tv?
Handige links