Huis > W > Wat Zijn De Meest Populaire Podcasts?

Wat zijn de meest populaire podcasts?

Top 25 podcasts in Nederland van 2021:

  • Geuze en Gorgels.
  • Man man man, de podcast.
  • Zelfspodcast.
  • Broers met Sam en Rijk.
  • EFFE RELATIVEREN de podcast.
  • NRC Vandaag.
  • De Universiteit van Nederland Podcast.
  • Moordcast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat dit betreft, wat is leuk aan podcast?

Podcasts zijn educatief en zijn dat op een leuke manier.

Deze is zo belangrijk. Heel veel podcasts hebben een educatief karakter. Ze zijn qua soort inhoud vooral te vergelijken met boeken. Er is meer tijd, maar vaak zorgt dit ervoor dat men iets meer de diepte in kan gaan.
Dienovereenkomstig, wat kost het om een podcast te maken op spotify? Een podcast-abonnement in Spotify nemen

Sinds kort kunnen podcastmakers abonnementen in Spotify aanbieden. Voor een bedrag van tussen de 0,99 en 3,99 euro per maand krijgen luisteraars toegang tot extra afleveringen en andere extra's.

Trouwens, waar publiceer je een podcast?

Podcasts worden meestal gepubliceerd op een hostingplatform, zoals Libsyn, Podbean of Blubrry. Deze platforms geven je een RSS-feed die je kunt indienen bij iTunes, Google Play en andere directories. Dienovereenkomstig, waar host ik mijn podcast? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je kiest waar je je podcast wilt hosten. Een daarvan is de bestandsgrootte van je afleveringen. Een ander is hoeveel afleveringen je per maand uitbrengt. Je moet ook overwegen of je wilt dat je podcast beschikbaar is op populaire podcastplatforms zoals iTunes en Stitcher.
Als je net begint, kun je overwegen je podcast op een gratis platform zoals SoundCloud of Podbean te hosten. Deze platforms kunnen een goede optie zijn als je een beperkt budget hebt en niet veel opslagruimte nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat je podcast moet concurreren met miljoenen andere shows op deze platforms.
Als je bereid bent wat geld te investeren in je podcast, kan je een betaald hostingplatform zoals Libsyn of Buzzsprout overwegen. Betaalde hosts bieden meestal meer opslagruimte en bandbreedte dan gratis hosts, en ze geven je ook meer controle over de RSS-feed van je show. Dit kan belangrijk zijn als je wilt worden opgenomen in populaire podcast directories zoals iTunes en Stitcher.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Vervolgens, is google podcast gratis?

Met Google Podcasts kun je gratis naar podcasts van over de hele wereld zoeken en luisteren. Abonneer je op al je favoriete podcasts en beluister ze. Verken aanbevolen shows en afleveringen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Browse door populaire en trending shows in de categorieën comedy, nieuws, sport en meer. Wat is een podcast voorbeeld? Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify.

Wat is de beste app voor podcasts?

Pocket Casts

Pocket Casts is de favoriete podcast-app van Android Planet. Dit komt met name vanwege het gebruikersgemak. De app is bijvoorbeeld heel goed in podcasts vinden, houdt slimme lijsten met daarin shows die jij nog moet luisteren en nieuwe afleveren worden automatisch gedownload.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een eigen podcast? Er zijn een paar verschillende manieren om je eigen podcast te maken. Eén manier is het gebruik van een podcastplatform zoals Podbean of Spreaker. Met deze platforms kun je je podcast opnemen en vervolgens hosten op hun site. Je kunt ook een RSS-feed voor je podcast maken, die je kunt indienen bij iTunes en andere podcast-directories.
Een andere manier om een podcast te maken is door een programma als GarageBand of Audacity te gebruiken om je podcast op te nemen. Zodra je je podcast hebt opgenomen, moet je een plek vinden om je podcastbestand te hosten. Je kunt een gratis hostingdienst zoals Libsyn gebruiken of je kunt je podcastbestand op je eigen website hosten.
Zodra je je podcast hebt opgenomen en gehost, moet je je RSS feed aan iTunes en andere podcast directories toevoegen. Je kunt je podcast ook promoten door een website voor je podcast te maken en hem te promoten op sociale media.

Hoeveel tijd kost podcast maken?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het kan sterk variëren naargelang de podcast, de lengte van de podcast en de hoeveelheid bewerking die nodig is. Over het algemeen kan een podcast in een paar uur opgenomen en bewerkt worden, maar sommige podcasts kunnen een paar dagen of zelfs weken in beslag nemen.

Door Rue Bognuda

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met Pokémon? :: Wat is podcast eigenlijk?
Handige links