Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pop-Up Verwijderen?

Hoe kan ik een pop-up verwijderen?

Pop-ups uitschakelen via de Chrome-app

  1. Open de Chrome-app op je Android telefoon of tablet ;
  2. Selecteer 'Meer' aan de rechterkant van de adresbalk Instellingen;
  3. Ga naar Site-instellingen. Pop-ups en omleidingen;
  4. Zet de instelling bovenaan op Toegestaan of Geblokkeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.
Hoe zet je pop-up blokkering uit? Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Daarvan, hoe whatsapp melding zonder naam?

Als je WhatsApp-meldingen wilt ontvangen zonder de naam van de afzender, kun je naar Instellingen > Meldingen > Privacy van meldingen gaan en "Afzendernaam niet weergeven" selecteren. Dus, wat betekent de beveiligingscode is gewijzigd? De beveiligingscode is gewijzigd betekent dat een nieuwe beveiligingscode is gegenereerd en nu wordt gebruikt om het apparaat te beschermen. De oude beveiligingscode is niet langer geldig en kan niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat is content verborgen?

De melding "Inhoud verborgen" heeft te maken met de instellingen van je vergrendelscherm. Via je Systeeminstellingen --> Schermvergrendeling en Beveiliging --> Meldingen op vergrendelscherm kun je kiezen welke apps de inhoud weer moeten geven of verbergen. Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding van whatsapp samsung? WhatsApp-meldingen wijzigen (Android)

Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Tik op Instellingen. Tik op Meldingen. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.

Mensen vragen ook: waarom krijg ik geen meldingen meer?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. Hoe stel ik geluid in bij WhatsApp iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je de geluidsinstellingen in WhatsApp voor je iPhone kunt aanpassen:
1. Om het meldingsgeluid voor WhatsApp te wijzigen, ga je naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp. Hier kun je een aangepast geluid voor WhatsApp-meldingen kiezen of een van de standaard iPhone-meldingsgeluiden selecteren.
2. Als je alle geluidsmeldingen voor WhatsApp wilt uitschakelen, kun je dat doen door naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp te gaan en de optie "Meldingen toestaan" uit te schakelen.
3. Je kunt ook de trilinstellingen voor WhatsApp-meldingen aanpassen door naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp te gaan. Hier kun je ervoor kiezen de iPhone te laten trillen wanneer je een WhatsApp-melding ontvangt of niet.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding iphone?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen meldingen krijgt op uw iPhone. Controleer ten eerste of je meldingen hebt ingeschakeld voor de app waarvan je verwacht meldingen te ontvangen. Ten tweede, zorg ervoor dat u verbonden bent met het internet - als u niet verbonden bent, ontvangt u geen meldingen. Controleer ten slotte of de app is geconfigureerd om meldingen te versturen - bij sommige apps zijn meldingen standaard niet ingeschakeld.

Door Grantley Baita

Vergelijkbare artikelen

Is Telenet een POP3 of IMAP? :: Hoe zet je popups aan op macbook?
Handige links