Huis > H > Hoe Zet Je Popups Aan Op Macbook?

Hoe zet je popups aan op macbook?

In Mac Safari

  1. Ga naar de voorkeuren van uw Safari (Command + ,) of via "Safari > Voorkeuren";
  2. Klik bovenin op ''Websites'';
  3. Klik links op ''Pop-upvensters'';
  4. Geef bij het leerplatform ''Sta toe'' aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik pop-ups aan iphone?

popups

Pop-ups in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Instellingen .
  3. Tik op Instellingen voor content.
  4. Schakel Pop-ups blokkeren in of uit.
Men kan zich ook afvragen: wat is voorvertoning whatsapp? De functie waarbij berichten even op het scherm van de telefoon verschijnen, heet 'Voorvertoning'. De afzender en de inhoud van het bericht zijn te zien zonder dat u WhatsApp hoeft te openen. Het bericht verdwijnt na korte tijd weer van het scherm, en is daarna gewoon in WhatsApp te vinden.

Hoe krijg ik WhatsApp Meldingsgeluid?

Om WhatsApp-meldingsgeluid te krijgen, moet je naar de instellingen in de app gaan. Zodra je in de instellingen bent, moet je naar beneden scrollen naar de sectie Meldingen. In de sectie Melding kun je het geluid selecteren dat je wilt voor je WhatsApp-meldingen. Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone? Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen WhatsApp-meldingen ontvangt op je iPhone. Hier zijn een paar dingen die je kunt controleren:
Zorg ervoor dat je iPhone niet in de Niet storen-modus staat. Je kunt dit controleren door naar Instellingen > Niet storen te gaan.
Zorg ervoor dat WhatsApp je meldingen mag sturen. Je kunt dit controleren door naar Instellingen > Meldingen te gaan. Scroll naar beneden naar de lijst met apps en zorg ervoor dat WhatsApp is ingesteld op "Meldingen toestaan".
Zorg ervoor dat je een actieve internetverbinding hebt. Meldingen van WhatsApp vereisen een internetverbinding om te worden afgeleverd.
Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt geïnstalleerd. Je kunt dit controleren door naar de App Store te gaan en te kijken of er updates beschikbaar zijn voor WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

En nog een vraag, waarom krijg ik geen melding van whatsapp samsung?

Android 8.0 en hoger:

Ga naar Instellingen > Apps. Tik nu op Whatsapp. Kies Meldingen. Schakel Meldingen toestaan in (schakelaar is blauw).
Wat dit betreft, wat zijn meldingen met hoge prioriteit? De notificaties met hoge prioriteit betekenen alleen dat de melding bovenin beeld komt te staan, ook als er nieuwere notificaties zijn.

Daarvan, wat zijn stille meldingen samsung?

Dit is in een notendop een stille melding: een melding die zonder hoorbare of visuele waarschuwing wordt weergegeven om u te laten weten dat deze er is. Waarom? Omdat het niet zo is dat belangrijk. Het is passieve informatie; iets dat u op elk moment kunt controleren. Dus, hoe werkt een pop up boilie? Een pop-up boilie is een soort visaas dat ontworpen is om op het wateroppervlak te drijven. Het aas wordt meestal gemaakt van een mengsel van meel, griesmeel en andere ingrediënten, en wordt gevormd tot een klein balletje. Het aas wordt vervolgens bedekt met een stof die het laat drijven, zoals een laagje vet of was. Wanneer het aas in het water wordt gegooid, zal het aan de oppervlakte drijven en vis aantrekken.

Hoe zet je pop up blokkering uit iPhone?

Er zijn een paar manieren om de pop-up blocker op je iPhone uit te schakelen. Een manier is om naar je Instellingen-app te gaan en op Safari te tikken. Tik vervolgens op de knop naast Pop-ups blokkeren om het uit te schakelen.
Een andere manier is om naar een website met pop-ups te gaan en op de knop Pop-ups blokkeren in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.
Als je de pop-up blocker alleen voor een specifieke website wilt uitschakelen, ga dan naar die website en tik op de knop Delen. Tik vervolgens op Toevoegen aan leeslijst. Wanneer u die website opnieuw bezoekt, tikt u op de knop Leeslijst en vervolgens op de website om deze zonder pop-upblokkering te openen.

Door Henrion

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een pop-up verwijderen? :: Wat moet er in een PAP staan?
Handige links