Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuwe Playstation Account Aan?

Hoe maak je een nieuwe PlayStation account aan?

Hoe kan ik een account aanmaken op het PlayStation Network (PSN)?

  1. Ga naar de website van PlayStation Network.
  2. Selecteer uw land/taal met het vervolgkeuzemenu onderaan de pagina.
  3. Beweeg rechtsboven op de pagina met uw muis over Mijn account en klik op Aanmelden.
  4. Selecteer op de aanmeldpagina Maak een nieuwe account aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe betaal je met ideal op ps4?

Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op ps4? Door je account in te stellen als familiemanager en voor elk kind een apart kinderaccount te maken met de geboortedatum van het kind, kun je hun online-ervaring aanpassen aan hun leeftijd en volwassenheid. Elk kinderaccount heeft ouderlijk toezicht waarmee je hun ervaringen kunt beheren.

Hoe kan ik een PlayStation 5 kopen?

De PlayStation 5 kan worden gekocht via de PlayStation-website of via geselecteerde retailers zoals Amazon, Best Buy, Target en Walmart. Je kunt ook vragen waarom kan ik niet inloggen op playstation network? Er zijn een aantal redenen waardoor je je mogelijk niet bij PlayStation Network kunt aanmelden.
Je PlayStation-console is mogelijk niet met het internet verbonden. Om je console met het internet te verbinden, moet je een ethernetkabel gebruiken om je console rechtstreeks met je modem te verbinden, of een PlayStation Network Adapter als je een PlayStation 3-systeem hebt.
Het PlayStation Network kan wegens onderhoud uitvallen. Hoewel dit niet vaak voorkomt, kan het PlayStation Network van tijd tot tijd voor onderhoud uitvallen. In dat geval kun je je pas aanmelden als het onderhoud is voltooid.
Mogelijk voer je je aanmeldingsgegevens verkeerd in. Controleer of je je gebruikersnaam en wachtwoord voor PlayStation Network correct invoert. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is mijn PlayStation wachtwoord?

Selecteer (Accountbeheer) of (PlayStation®Store) onder (PlayStation®Network) in het home-menu. 2. Selecteer [Wachtwoord vergeten?] op het scherm aanmeldings-ID (e-mailadres) en wachtwoord. Hoe krijg je je geld terug op PS4? Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)

Je kunt ook vragen hoe lang is psn code geldig?

De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt. Kan niet online spelen op PS4? Er zijn verschillende redenen waarom je misschien niet online kunt spelen op je PS4. Controleer eerst of je PS4 met het internet is verbonden. Zo ja, controleer dan of het PlayStation Network (PSN) is uitgevallen. De downtime van PSN wordt meestal op de PlayStation-website aangekondigd, dus je kunt daar controleren of dat het probleem is. Als je ten slotte nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen je PS4 opnieuw op te starten of contact op te nemen met de klantenservice.

Welke PS4 spellen kun je samen spelen?

Er zijn een aantal PS4-games die je samen met een vriend of familielid kunt spelen. Enkele van de populairdere titels zijn Call of Duty: WWII, NBA 2K18, Madden NFL 18, FIFA 18 en Star Wars Battlefront II. Er zijn ook een aantal co-op en multiplayer games beschikbaar op de PS4, zodat jij en een vriend het samen kunnen opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld.

Door Kinsley Dropinski

Vergelijkbare artikelen

Is QLED het waard? :: Wat PSN?
Handige links