Huis > W > Wat Kan Je Doen Met Siri?

Wat kan je doen met Siri?

Met Siri geef je spraakopdrachten aan de iPhone, iPad en andere apparaten. Siri spreekt Nederlands, kan vragen beantwoorden, informatie opzoeken, apparaten bedienen en zelfs grapjes maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waar is Siri handig voor?

Ontdek kant-en-klare opdrachten waarmee u verschillende taken kunt automatiseren. Of maak zelf opdrachten op maat met meerdere stappen aan, die u kunt gebruiken met uw favoriete apps. De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Daarvan, wat siri? Zoals we al zeiden, is Siri een ingebouwde, spraakgestuurde persoonlijke assistent die beschikbaar is voor Apple-gebruikers.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je siri aan?

Om Siri in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Siri & Zoeken. Schakel Luisteren naar "Hey Siri" in en houd vervolgens de zijknop of thuisknop (afhankelijk van uw model) ingedrukt om met Siri te praten. Kan ik ook met Siri praten? Ja, u kunt met Siri praten. Om dit te doen, houdt u de Home-knop op uw apparaat ingedrukt. Zeg vervolgens "Hé Siri" of "Hé, Siri". Zodra Siri is geactiveerd, kunt u het vragen stellen of opdrachten geven.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat moet je niet zeggen tegen Siri?

Ja, Siri reageert hilarisch op vragen als 'Heb je huisdieren?' en 'Wanneer vergaat de wereld?' , maar '108' inspreken is een absolute afrader. Hoe ziet Siri er in het echt uit? Goed, dit is wat we te weten zijn gekomen: Siri heet eigenlijk Susan Bennett in het echte leven. Susan is in de 70 en ze woont in Atlanta in Amerika.

Kan Siri Nederlands?

Ga naar 'Instellingen' > 'Siri en zoeken'. Tik op 'Taal' om de taal te wijzigen die Siri gebruikt voor verzoeken en antwoorden. Tik op 'Siri-stem' om de stem te wijzigen die Siri gebruikt. Trouwens, welke commandos kent siri? Siri is een persoonlijke assistent die wordt gebruikt om taken uit te voeren of vragen te beantwoorden. Siri kan vragen en opdrachten in natuurlijke taal begrijpen en beantwoorden. Siri kan verschillende taken uitvoeren, zoals het instellen van alarmen, het versturen van teksten, het controleren van het weer en nog veel meer.

Wat moet ik aan Siri vragen?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van waar u Siri voor wilt gebruiken en waar u in geïnteresseerd bent. Enkele mogelijke vragen die je Siri zou kunnen stellen zijn echter:
-Wat is het weer vandaag?
Wat is de verwachting voor deze week?
-Wat is de tijd?
Wat doet de beurs?
Wat is de definitie van [woord]?
-Hoe zeg je [zin] in [taal]?
Wat is de hoofdstad van [land]?
-Geef me een routebeschrijving naar [plaats].
-Zoek me een restaurant in de buurt.
-Wat is het nieuws?
Vertel me een mop.
Wat is de vierkantswortel van [getal]?
-Wat is [getal] procent van [getal]?
-Hoe spel je [woord]?

Door Joline

Vergelijkbare artikelen

Waarom Slack gebruiken? :: Wat is simlockvrij B en C?
Handige links