Huis > W > Waarom Slack Gebruiken?

Waarom Slack gebruiken?

Het werkt als een instant messenger (zoals Skype of Whatsapp) en bevat slimme tools om groepsgesprekken te starten, bestanden te delen, snel de juiste informatie te vinden en de mogelijkheid om je favoriete apps te gaan integreren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, is slack gratis?

Slack is vrijblijvender en sneller dan e-mail. Je kunt een groepschat beginnen zodat de lijntjes kort blijven. Ideaal als je met je team aan een project werkt. Wat dit betreft, wat kost slack? Slappe kosten zijn de alternatieve kosten van het gebruik van een middel voor iets anders dan het meest waardevolle gebruik ervan. Met andere woorden, slappe kosten zijn de kosten van niet-handelen.

Hoe veilig is Slack?

Slack is een veilig berichtenplatform met end-to-end encryptie. Dit betekent dat berichten van de verzender tot de ontvanger worden versleuteld en dat alleen de verzender en de ontvanger de berichten kunnen lezen. Slack biedt ook twee-factor authenticatie, die een extra beveiligingslaag toevoegt aan uw account.

Door Redmer

Vergelijkbare artikelen

Is SLE te behandelen? :: Wat kan je doen met Siri?
Handige links