Huis > W > Wat Betekent Smartthings?

Wat betekent SmartThings?

SmartThings is zowel een reeks merkproducten voor smart home als het platform dat ze bestuurt. Het softwareplatform ondersteunt andere services, zoals Philips Hue, terwijl het ook functies integreert zoals SmartThings Find, een service die beperkt is tot Samsung-apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kan je SmartThings verwijderen?

Ga naar het menu Integraties, selecteer SmartThings en tik op "Ontkoppelen". Dienovereenkomstig, hoe smartthings installeren? Apparaat toevoegen: automatisch verbinden

  1. Start de SmartThings app.
  2. Nieuwe apparaat is gedetecteerd klik op add now.
  3. Selecteer de locatie.
  4. Selecteer de kamer.
  5. Registeer het product aan je Samsung Account.
  6. Verander de naam van het apparaat.

Hoe kan ik streamen naar Samsung TV?

Er zijn een paar manieren waarop u naar een Samsung TV kunt streamen. Eén manier is om een HDMI-kabel te gebruiken om uw computer met de TV te verbinden. U kunt ook een draadloze HDMI-adapter gebruiken om uw computer draadloos met de tv te verbinden. Een andere manier is om een streaming mediaspeler, zoals een Roku of Chromecast, te gebruiken om uw computer met de tv te verbinden. Vervolgens, hoe zet ik smartthings uit? Om SmartThings uit te schakelen, opent u de SmartThings app en tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Tik op het tandwielpictogram om de pagina Instellingen te openen. Tik op het selectievakje naast de SmartThings-schakelaar om deze uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, welke app voor samsung wasmachine?

Samsung QuickDrive™ slimme wasmachine verbinden met je telefoon via de SmartThings-App

  • Stap 1: Open de SmartThings-App.
  • Stap 2: Druk op het plus-icoon.
  • Stap 3: Druk op Apparaat.
  • Stap 4: Selecteer Wasmachine.
  • Stap 5: Selecteer het merk.
  • Stap 6: Druk op Wasmachine.
  • Stap 7: Druk op Starten om aan de slag te gaan.
Daarvan, welke app voor samsung droger? Om de verschillende handige drogerfuncties te gebruiken, verbind je de Samsung-droger met de SmartThings app op je smartphone.

Welke app voor Samsung soundbar?

Met de SmartThings app kan je in één oogopslag jouw toegevoegde apparaten bekijken en configureren. Door je Soundbar aan te sluiten op SmartThings kan je deze vanaf je mobiele telefoon bedienen. Vervolgens, welke apps kun je verwijderen android? Er zijn een paar manieren om apps op Android te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar Instellingen > Apps te gaan, zoek dan de app die u wilt verwijderen en tik erop. Er verschijnt dan een menu met een verwijderingsoptie. U kunt ook apps van uw startscherm of app-lade verwijderen door lang op het app-pictogram te drukken en het naar de prullenbak te slepen.

Hoe verwijder je een app op je telefoon?

Het proces voor het verwijderen van een app op een telefoon varieert afhankelijk van het merk en model van de telefoon, en van het besturingssysteem dat erop draait. Over het algemeen is het proces echter vergelijkbaar. Om een app op een telefoon te verwijderen, opent u de app Instellingen en gaat u naar het gedeelte Apps of Toepassingsbeheer. Hier ziet u een lijst met alle apps die op de telefoon zijn geïnstalleerd. Zoek de app die u wilt verwijderen en tik erop. Tik op de pagina van de app op de knop Verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsvenster met de vraag of u zeker weet dat u de app wilt verwijderen. Tik op de knop OK om te bevestigen en de app wordt verwijderd.

Door Kisung

Vergelijkbare artikelen

Wat is een SMB adres? :: Wat kan men doen met Smart TV?
Handige links