Huis > I > Is Trello Gratis?

Is Trello gratis?

Trello is een tool die bedoeld is om projecten te managen. Er is een gratis versie en een betaalde. Het spreekt voor zich dat de betaalde versie(s) meer mogelijkheden hebben. Er is een (online) webversie en een app voor op je smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Je kunt ook vragen waarom gebruik je trello?

Trello is, een naar mijn mening zeer handige, online tool om al je acties in bij te houden. Het is gratis – ik heb de voordelen van een betaald abonnement nog niet gemist – het is visueel, het werkt heel intuïtief en het is goed te delen met iemand anders, mits die persoon ook een Trello account heeft. Daarvan, hoeveel gratis borden trello? Trello is zeer gemakkelijk om te leren. Allerlei projecten kun je er uitstekend mee digitaliseren. (Natuurlijk is een fysiek werkstroombord ook een goede optie, maar dat laten we even terzijde.) TRELLO heeft standaard een gratis versie met onbeperkte borden, lijsten, kaarten, leden, checklists en bijlagen.

Je kunt ook vragen hoe veilig is trello?

Trello is een veilige en beveiligde tool voor projectbeheer en samenwerking. Het wordt vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld en is gevalideerd door top beveiligingsexperts. Trello maakt gebruik van industriestandaard beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen, waaronder SSL/TLS-codering, twee-factor authenticatie en event logging. U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn met Trello. Wat kost Trello business? Trello Business kost $12,50 per maand per gebruiker, met een minimum van drie gebruikers. Er is ook een gratis proefversie beschikbaar.

Door Peale Falcione

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van trolling? :: Hoe een interview samenvatten?
Handige links