Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Trolling?

Wat is de betekenis van trolling?

De benaming komt uit het Engels en betekent “vissen met een lijn die achter een boot hangt”. Iemand die aan trolling doet heet dan een “troll”. Een troll probeert online ruzie, discussies of emotionele reacties uit te lokken bij anderen. Dat kan bijvoorbeeld door beledigende opmerkingen te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Men kan zich ook afvragen: hoe herken je een trol?

Trollen plaatsen vaak reacties om iemand op stang te jagen.

Kijk hoe vaak de persoon grove, beledigende en ongevoelige taal gebruikt in zijn posts. Als uit de reacties blijkt dat degene iemand aan het pesten is, dan is de kans groot dat het om een trol gaat.
Waar komen de trollen vandaan? Trollen zijn wezens uit fabels en mythes. Ze komen oorspronkelijk uit Noord-Europa, vooral Noorwegen, Zweden, Denemarken en Zuid-Duitsland. Ze zijn niet erg slim en lopen vaak rond met een knuppel of bijl om hun vijanden te verwonden.

Dus, wat is het gevaar van trollen?

Er zijn veel gevaren verbonden aan trollen. Enkele van de meest voorkomende gevaren zijn:
1. Cyberpesten: Trolling kan gemakkelijk overgaan in cyberpesten, wat zeer schadelijk en zelfs gevaarlijk kan zijn voor het slachtoffer. Cyberpesten kan leiden tot depressie, angst en zelfs zelfmoord.
2. Intimidatie: Trolling kan ook gemakkelijk overgaan in intimidatie, wat uiterst ongemakkelijk en zelfs gevaarlijk kan zijn voor het slachtoffer. Intimidatie kan leiden tot isolatie, angst en zelfs depressie.
3. bedreigingen: Trollen uiten vaak bedreigingen, wat extreem eng en zelfs gevaarlijk kan zijn voor het slachtoffer. Bedreigingen kunnen leiden tot angst, vrees en zelfs depressie.
4. identiteitsdiefstal: Trollen stelen vaak de identiteit van mensen om ze lastig te vallen of cybermisdaden te plegen. Dit kan zeer schadelijk zijn voor het slachtoffer, omdat het kan leiden tot financiële schade, identiteitsdiefstal en zelfs cyberstalking. Welke bekende zanger maakt gebruik van internet trollen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het moeilijk is vast te stellen welke beroemde zanger achter een anonieme internet troll account zit. Er zijn echter verschillende gevallen geweest waarin een beroemde zangeres is beschuldigd van het gebruik van een internet troll account om anderen lastig te vallen of aan te vallen. Zo werd Lady Gaga er in 2016 van beschuldigd een internet troll account te gebruiken om andere beroemdheden aan te vallen en negatieve opmerkingen over zichzelf te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Daarvan, wat is een trollenfabriek?

trollenfabriek (v; meervoud: trollenfabrieken) 1organisatie die internettrollen in dienst heeft en/of faciliteert en hen systematisch propaganda laat voeren tegen personen, instanties of staten door op internet provocerende of disruptieve berichten te plaatsen, nepnieuws te verspreiden, bedreigingen te uiten e.d. Wat is een trol op het internet? Een internettrol is iemand, die er een groot genoegen in schept om onenigheid te veroorzaken op het internet. Hij (meestal is het een "hij") probeert tweedracht te zaaien en hij maakt de mensen van streek. Trollen zien internetcommunicatie als een gemakkelijke weg voor hun bizarre spel.

Mensen vragen ook: waar komt het woord trol vandaan?

Etymologisch hebben de Scandinavische trol en de (internet)trol helemaal niets met elkaar te maken. De naam van het mythologische wezen is het Oudnoorse woord troll (monster), terwijl het moderne woord (internet)trol teruggaat op het Engelse werkwoord trolling: vissen met een sleeplijn met aas. En nog een vraag, waarom trollen? Er zijn een paar redenen waarom mensen ervoor kiezen om online te trollen. In sommige gevallen doen mensen het voor de aandacht of om anderen op stang te jagen. In andere gevallen doen mensen het om hun frustratie of woede te uiten. En in sommige gevallen doen mensen het gewoon omdat ze het leuk vinden om chaos te veroorzaken. Wat de reden ook is, trollen kan schadelijk en destructief zijn. Het kan online gemeenschappen ruïneren en het moeilijk maken voor mensen om constructieve gesprekken te voeren.

Mensen vragen ook: wie is dotan?

Dotan is een singer-songwriter uit Nederland. Hij is vooral bekend om zijn nummer "Home," dat een virale hit werd op YouTube.

Door Sylvie

Vergelijkbare artikelen

Wat is True Tone bij Apple? :: Is Trello gratis?
Handige links