Huis > W > Waarom Vmware Gebruiken?

Waarom VMware gebruiken?

Voordelen van VMware

Voordelen van het inzetten van VMware voor virtualisatie zijn onder andere: Kostenbesparingen door het opdelen van een enkele server in meerdere virtuele machines. Meer agility en flexibiliteit op IT-gebied om uw workload naar eigen inzicht over uw infrastructuur te verdelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, is vmware veilig?

Met VMware kunt u genieten van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing. U krijgt bij bestelling van een VMware VPS of resource pool een beheersysteem van VMware waarbij u totale controle over uw server(s) heeft. Hoe installeer je VMware? Er zijn een paar stappen om VMware te installeren.
1. Eerst moet u het VMware installatiebestand downloaden.
2. Zodra het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop om het installatieproces te beginnen.
3. Er verschijnen een aantal schermen waarin u wordt gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden van de VMware softwarelicentieovereenkomst. Zodra u de voorwaarden hebt gelezen en ermee akkoord gaat, klikt u op "Volgende" om door te gaan.
4. Het volgende scherm vraagt u waar u VMware wilt installeren. De standaardlocatie is meestal prima, dus u kunt gewoon op "Volgende" klikken om door te gaan.
5. Het volgende scherm geeft u de optie om een snelkoppeling op het bureaublad te maken voor VMware. U kunt ervoor kiezen om dit wel of niet te doen, en vervolgens op "Volgende" klikken om door te gaan.
6. In het volgende scherm wordt u gevraagd of u wilt deelnemen aan het VMware-programma ter verbetering van de klantervaring. Dit is optioneel, en u kunt ervoor kiezen om wel of niet deel te nemen.
7. Het volgende scherm vraagt u om de componenten te selecteren die u wilt installeren. De standaard componenten zijn meestal prima, maar u kunt ervoor kiezen om de installatie aan te passen als u dat wilt. Zodra u uw keuzes hebt gemaakt, klikt u op "Volgende" om verder te gaan.
8. Het volgende scherm geeft u een overzicht van de door u geselecteerde opties. Als alles er correct uitziet, klikt u op "Installeren" om het installatieproces te beginnen.
9. VMware begint nu met de installatie. Dit proces kan enkele minuten duren.
10. Zodra de installatie is voltooid, wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Klik op "Voltooien" om uw computer opnieuw op te starten en de installatie te voltooien.

Wat kost VMware?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de kosten van VMware variƫren afhankelijk van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Als algemene richtlijn geldt echter dat VMware doorgaans tussen 200 en 300 dollar per gebruiker per jaar kost.

Door Durston Clantz

Vergelijkbare artikelen

Hoe VoLTE uitschakelen? :: Wat houdt niet storen in op Samsung?
Handige links