Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Een Lan En Wan?

Wat is het verschil tussen een LAN en WAN?

WAN's verbinden grote geografische gebieden met elkaar. Een goed voorbeeld hier van is het internet. WAN zijn geografisch niet tot een klein gebied beperkt, zoals een kantoorgebrouw bijvoorbeeld. Een LAN daarentegen is geografisch gezien wel beperkt to een kleine oppervlakte.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat doe je met een WAN?

Wide Area Network. Een communicatienetwerk waarin computers, printers en andere apparaten op verschillende geografische locaties met elkaar zijn verbonden. Via een WAN kan een apparaat communiceren met elk willekeurig ander apparaat in het netwerk. Wat is WAN op je modem? WAN staat voor Wide Area Network, het internet. Op de WAN poort van je ADSL modem sluit je een kabel aan die naar de splitter gaat. Het modem heeft nu verbinding met internet. Op de (meestal) 4 ethernet poorten kun je computers en andere apparaten aansluiten.

Trouwens, wat betekent wan op experiabox?

De WAN-poort van de Experiabox wordt gebruikt om verbinding te maken met een wide area network. Dit kan het internet, een bedrijfsnetwerk of een ander type netwerk zijn. Via de WAN-poort kan de Experiabox verbinding maken met deze grotere netwerken en krijgen gebruikers op het lokale netwerk toegang tot middelen op het bredere netwerk. Wat is een WAN verbinding? Een WAN-verbinding is een computernetwerk dat een groot geografisch gebied bestrijkt. WAN-verbindingen worden gewoonlijk tot stand gebracht door middel van point-to-point verbindingen of huurlijnen.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Bovendien, wat is een lan poort?

Lan en wan

Een router of modem/router heeft doorgaans vier lan-poorten en een wan-poort. Lan staat voor Local Area Network en via de lan-poorten verbind je de computers en de apparatuur binnenshuis met ethernetkabels. Binnen het lan kun je dan eenvoudig bestanden en apparaten delen met andere aangesloten gebruikers.
Wat is een LAN aansluiting? LAN is een afkorting van 'Local Area Network', een LAN-kabel is de verbinding tussen computers, printers, switches, etc. waardoor er een netwerk (LAN) ontstaat. Vanaf 1973 is LAN (en ethernet) door het bedrijf Xerox bedacht, toen de vraag kwam om computers met elkaar te verbinden.

Trouwens, wat is een wlan poort?

Wireless LAN (afgekort WLAN) is een draadloos local area network dat vaak ook toegang geeft tot internet, meestal gebaseerd op 802.11-protocollen. Je kunt ook vragen hoe moet je een router installeren? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een router kunt installeren. De meest gebruikelijke manier is om een Ethernet-kabel te gebruiken om de router met uw modem te verbinden, en vervolgens uw apparaten via Ethernet of Wi-Fi met de router te verbinden. U kunt ook een powerline-adapter gebruiken om uw router met uw modem te verbinden.

Wat is een WWAN module?

Een WWAN-module is een draadloze cellulaire module waarmee een apparaat verbinding kan maken met een Wide Area Network (WAN). Een WWAN-module gebruikt gewoonlijk een SIM-kaart om verbinding te maken met een cellulair netwerk en kan datasnelheden tot LTE bieden.

Door Kentigera

Vergelijkbare artikelen

Heb je 4g nodig voor Waze? :: Hoe zet je je 4G uit iPhone?
Handige links