Huis > H > Hoe Zet Je Je 4G Uit Iphone?

Hoe zet je je 4G uit iPhone?

Mobiele data in- of uitschakelen

Om mobiele data in of uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' en tikt u op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'. Als u een iPad gebruikt, ziet u mogelijk 'Instellingen' > 'Mobiele data'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet ik mobiele data uit?

Mobiele data uitschakelen

  1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen. Datagebruik.
  2. Schakel Mobiele data uit .
Mensen vragen ook: waarom heb ik geen 4g? Ga hiervoor naar de Instellingen van je telefoon -> Mobiel netwerk -> Opties Mobiele data -> Gesprekken en data. Staat hier 4G? Schakel hier meteen VoLTE in, als dit nog niet actief is.

Mensen vragen ook: kan ims service niet uitzetten?

Als u de IMS-service niet kunt uitschakelen, komt dat waarschijnlijk omdat u een telefoon gebruikt die op een CDMA-netwerk is aangesloten. CDMA-netwerken gebruiken IMS (IP Multimedia Subsystem) om spraak- en dataservices te leveren, dus uw telefoon is ontworpen om IMS altijd ingeschakeld te houden. Als je geen CDMA-telefoon gebruikt, is er mogelijk een probleem met de instellingen van je telefoon. Je kunt ook vragen waarom staat er wlan call op mijn iphone? De functie "wlan call" op een iPhone is een functie waarmee de gebruiker gesprekken kan voeren en ontvangen via een draadloze netwerkverbinding, in plaats van een traditionele mobiele netwerkverbinding. Dit kan nuttig zijn in situaties waar er geen cellulaire dekking is of wanneer de gebruiker zijn mobiel dataverbruik wil sparen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe zet ik Vodafone WiFi uit?

Mocht je toch op een of andere manier hinder ervan ondervinden? Dan dien je ook de volledige functie Bellen via WiFi in je telefoon uit te schakelen. Ga hiervoor naar de Instellingen -> Mobiel netwerk -> Bellen via WiFi. Wat is een halve grote volte? De halve grote volte rijd je op dezelfde manier als de grote volte. Je kunt een halve grote volte rijden bij bijvoorbeeld E. Je rijdt je halve volte hetzelfde als de grote volte maar in plaats van te eindigen bij E stopt de halve volte bij B. Bij B ga je dan weer de hoefslag volgen.

Hoe rijd je een gebroken lijn?

Bij een correcte gebroken lijn van tien meter rijd je vanaf de hoekletter via de diagonaal naar de X, waar je een hoek rijdt richting de hoekletter aan het einde van de lange zijde waarop je begon. Hoe rijd je een gebroken lijn 5 meter? Er zijn een paar verschillende manieren om een gebroken lijn 5 meter te rijden. De meest gebruikelijke manier is om in het midden van de lijn te beginnen, en dan de lijn heen en weer te rijden tot je het einde bereikt. Een andere manier is om aan het ene eind van de lijn te beginnen, en dan de lijn heen en weer te rijden tot je het andere eind bereikt.

Waarom doet mijn 4G het niet als ik bel?

Er zijn een paar redenen waarom uw 4G niet werkt als u belt. Eén mogelijkheid is dat uw telefoon niet geschikt is voor 4G, of dat uw provider bellen via 4G niet ondersteunt. Een andere mogelijkheid is dat je slechte 4G-dekking hebt in je gebied. Als u zich in een gebied met slechte 4G-dekking bevindt, zal uw telefoon automatisch terugkeren naar 3G- of zelfs 2G-snelheden. Tot slot, als u onlangs bent overgeschakeld van 4G naar 3G of 2G, kan het enkele minuten duren voordat uw telefoon opnieuw verbinding maakt met het 4G-netwerk.

Door Greyso Campble

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een LAN en WAN? :: Hoe VoLTE uitschakelen?
Handige links