Huis > H > Hoe Werkt Webex Op De Telefoon?

Hoe werkt Webex op de telefoon?

Als u uw telefoon hebt gekoppeld met uw computer, kunt u deelnemen aan een Webex-vergadering vanuit uw Meetings-app. Hiermee kunt u de telefoon en het HDMI-scherm gebruiken om samen te werken. Wanneer het tijd is om een vergadering te starten, ziet u een vergaderingsmelding op uw computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Kan ik Webex gebruiken?

Open uw e-mailuitnodiging en klik op Deelnemen aan vergadering. Als u Chrome of Linux gebruikt, wordt de web-app automatisch geopend. Als u Windows of Mac gebruikt en de app nog niet is geïnstalleerd, wordt de app gedownload op uw computer. Voer het installatiebestand uit (webex.exe in Windows en webex. Hoe moet ik Webex installeren? Ga naar https://www.webex.com/downloads.html om Windows, Mac, iPhone, iPad en Android te krijgen. Ga naar https://web.webex.com/ voor Webex-app voor het web. Voor de Webex-app voor Windows moet Windows 10 of hoger zijn geïnstalleerd. U kunt kiezen voor een 32-bits of 64-bits installatie.

Hoe maak ik een Webex uitnodiging?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een uitnodiging maakt voor Webex Meeting:
1. Open uw webbrowser en ga naar https://www.webex.com/.
2. Ga over het tabblad Vergaderingen en klik op Vergadering plannen.
3. Voer de vereiste informatie voor de vergadering in:
-Het onderwerp van de vergadering
-De datum, tijd en tijdzone van de vergadering
-De duur van de vergadering
-Of u wilt dat de vergadering terugkomt, en zo ja, hoe vaak
4. Doe het volgende onder Vergaderopties:
-In het veld Vergaderwachtwoord typt u een wachtwoord om te voorkomen dat ongenode gasten aan uw vergadering deelnemen.
Klik op het Herhaling pictogram om een terugkerende vergadering in te stellen.
-Klik op het Geavanceerde Opties icoon om vergaderopties in te stellen, zoals registratie, audio en video.
5. 5. Klik op Opslaan.
6. Typ in het veld Uitnodigen de e-mailadressen of namen van de mensen die u wilt uitnodigen, gescheiden door komma's.
7. Typ in het veld Persoonlijk bericht een bericht voor uw deelnemers.
8. 8. Klik op Verzenden. Hoe deelnemen aan Webex meeting? U kunt op een paar manieren deelnemen aan een Webex-vergadering. De meest gebruikelijke manier is te klikken op een link die de host u via e-mail of chat heeft gestuurd. Dit brengt u naar een pagina waar u uw naam en e-mailadres kunt invoeren. Zodra u deze informatie hebt ingevoerd, kunt u deelnemen aan de vergadering.
Een andere manier om deel te nemen aan een Webex vergadering is door het ID van de vergadering in te voeren in de Webex app. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u deelnemen aan de vergadering.
Tot slot kunt u ook deelnemen aan een Webex vergadering door het audionummer van de vergadering te bellen. U moet de audio PIN-code invoeren wanneer daarom wordt gevraagd.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoe werkt webex teams?

Wanneer u een gesprek met iemand start, wordt er een ruimte gemaakt tussen u en de personen die u voor het gesprek uitnodigt. U kunt iedereen (inclusief mensen buiten uw organisatie) uitnodigen deel te nemen aan een gesprek. Het enige wat u nodig hebt, is hun e-mailadres. Al uw werk vindt plaats binnen ruimten enteams. Daarvan, is webex gratis? Gebruik een gratis Webex-account voor onbeperkt chatten en bellen met andere Webex-gebruikers . Host veilige, virtuele vergaderingen die tot 50 minuten duren met maximaal 100 deelnemers in uw persoonlijke ruimte. Download de gratis versie van de Webex-app voor toegang tot meer functies.

Hoe werkt Webex rijksoverheid?

Door als gast deel te nemen:

U hebt mogelijk geen toegang tot de vergaderingsruimte. De vergaderingsruimte host en alle deelnemers zijn aanwezig. Ze nemen deel aan een vergadering met Cisco Webex Meetings Online om samen te werken door voor en na de vergadering bestanden en opmerkingen te delen.
Hoe maak ik een Webex account aan? Als u een Webex-account wilt aanmaken, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Navigeer naar de Webex-website en klik op de knop "Aanmelden".
2. Voer uw voor- en achternaam, e-mailadres en het gewenste wachtwoord in.
3. Klik op de knop "Account aanmaken".
4. U komt dan op een pagina waar u uw profiel kunt invullen en uw abonnement kunt kiezen.

Hoe veilig is Webex?

Webex is een beveiligd berichtenplatform dat end-to-end encryptie biedt voor alle communicatie tussen gebruikers. Dit betekent dat alleen de verzender en de ontvanger van een bericht de inhoud ervan kunnen lezen - zelfs Webex heeft geen toegang tot de gegevens. Bovendien gebruikt Webex 256-bit SSL/TLS-encryptie om alle gegevens onderweg te beschermen, waardoor het voor derden onmogelijk is om berichten te onderscheppen en te lezen.

Door Waverly Dimas

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen bij een webinar? :: Welke inbouwdoos voor stopcontact?
Handige links