Huis > W > Wat Moet Je Doen Bij Een Webinar?

Wat moet je doen bij een webinar?

Deelnemers volgen een webinar online vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone. Zij zien of horen de spreker(s) via video en audio. Naast het videobeeld zijn er ook PowerPoint slides te zien. Deze lopen synchroon met de gehele presentatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dienovereenkomstig, is een webinar altijd gratis?

Een webinar, online training, masterclass of workshop wordt vaak door trainers en coaches gebruikt om waardevolle kennis te delen. Soms zijn webinars gratis, soms betaal je er voor. Bij een gratis webinar krijg je aan het einde van de sessie soms een tijdelijke aanbieding voor een product of dienst. Wat dit betreft, is een webinar altijd live? Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Het is mogelijk om vanaf één locatie een presentatie te geven.

Dit in overweging nemend, is het de of het webinar?

Aangenomen dat u zich afvraagt of het beter is een webinar of een evenement te organiseren, zijn er een paar factoren om te overwegen.
Enkele factoren om te overwegen zijn het doel van het evenement, de doelgroep, het formaat van het evenement en de beschikbare middelen.
Als het doel van het evenement is om leads of verkoop te genereren, dan is een webinar misschien een betere optie omdat het gemakkelijker is om conversies en ROI te volgen.
Als het doel van het evenement is om relaties op te bouwen of potentiële klanten te binden, dan is een evenement wellicht een betere optie omdat het meer persoonlijke interactie mogelijk maakt.
Het formaat van het evenement is ook van invloed op de beslissing. Als het evenement zeer interactief zal zijn met breakout-sessies, dan is een evenement waarschijnlijk een betere optie. Als het evenement een lezing is, is een webinar een betere optie.
Houd ten slotte rekening met de beschikbare middelen. Als het budget beperkt is, kan een webinar een betere optie zijn omdat het minder planning en logistiek vergt. Is er meer flexibiliteit in het budget, dan is een evenement een betere optie omdat het kan worden aangepast om een uniekere en gedenkwaardige ervaring te creëren. Is een webinar met camera? Ja, een webinar met camera is een type webinar waarbij deelnemers elkaar kunnen zien en horen met behulp van hun webcams en microfoons. Dit is een geweldige manier om contact te leggen met de deelnemers en een band op te bouwen voordat het evenement begint.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom volg je een webinar?

Een webinar is een LIVE, interactief seminar dat je online geeft. Het is een manier, voor jou als ondernemer om je zichtbaarheid te vergroten en mensen te betrekken bij je bedrijf. Tijdens een webinar ben je in staat om door de interactie je doelgroep beter te leren kennen en je deelnemers waardevolle content te geven. Wat is een gratis webinar? Naast het woord webinar worden er nog meer termen gebruikt zoals, web seminar, online seminar, virtual seminar virtual workshops en webcast, en zo zijn er nog veel meer termen voor wat in principe hetzelfde is; een online presentatie met beeld, geluid en live interactie via het internet.

Dienovereenkomstig, hoeveel deelnemers webinar?

Van het totaal aantal mensen dat je uitnodigt, schrijft 5% zich daadwerkelijk in voor het webinar. Van het aantal aanmeldingen, neemt gemiddeld 70% ook daadwerkelijk deel aan het webinar. Dus stel je hebt 1000 mensen via je eigen mailinglijst uitgenodigd, dan kun je ervan uitgaan dat 35 mensen het webinar bekijken. Men kan zich ook afvragen: hoe spreek je uit webinar? Het antwoord op deze vraag is tweeledig. Ten eerste, om vanuit een webinar te kunnen spreken, moet u een microfoon en webcam hebben ingesteld. Ten tweede hebt u een webinarplatform nodig dat u kunt gebruiken om uw webinar te hosten.

Dus, wat is een webinar uwv?

Een webinar is een online seminar waarbij deelnemers in realtime een presentatie kunnen bekijken en vragen kunnen stellen. Deelnemers kunnen de presentatie bekijken op hun computer of mobiele apparaat, en kunnen vragen stellen via een chatfunctie. Webinars worden vaak gebruikt om trainingen te geven of om presentaties te geven aan grote groepen mensen.

Door Fernando Balagan

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een webcast? :: Hoe werkt Webex op de telefoon?
Handige links