Huis > I > Is Wish Te Vertrouwen?

Is Wish te vertrouwen?

Maar naast het feit dat je er veel toffe dingen kunt kopen, is er ook genoeg dat je niet moet aanschaffen. De producten die je koopt bij Wish zijn zo goed als allemaal afkomstig uit China. Maar er zit een lastig element aan de hele aanschaf, er is namelijk niet een winkel die verantwoordelijk is voor deze producten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hoe komt het dat Wish zo goedkoop is?

Wish is zo goedkoop doordat jouw spullen gekocht worden in landen waar producten goedkoper zijn, denk bijvoorbeeld aan Aziatische landen. Wish heeft, in tegenstelling tot zijn concurrenten, lage verzendkosten. Hoe lang duurt het als je iets besteld bij Wish? Hoe lang duurt het voordat ik een levering van Wish ontvang? De meeste Wish Post verzendpakketten worden binnen 15-30 dagen geleverd, natuurlijk zijn er uitzonderingen en pakketten kunnen tot 45 dagen duren om aan te komen.

En nog een vraag, is wish echt?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat ze op verschillende manieren kan worden uitgelegd. Sommige mensen zouden kunnen zeggen dat wensen echt zijn omdat ze kunnen uitkomen als je er genoeg vertrouwen in hebt of er moeite voor doet. Anderen zouden kunnen zeggen dat wensen niet echt zijn omdat ze slechts verzinsels van onze verbeelding zijn en niet fysiek gemanifesteerd kunnen worden. Of wensen al dan niet echt zijn hangt uiteindelijk af van het individu en van wat hij of zij gelooft. Men kan zich ook afvragen: wie is de eigenaar van wish? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien het geen beursgenoteerd bedrijf is. Er wordt echter geschat dat het bedrijf in handen is van een groep particuliere investeerders, waaronder de Chinese e-commerce gigant Alibaba.

Gerelateerde artikelen

Is Mariods NL te vertrouwen?

Is mariods.nl betrouwbaar? Een 9 wordt gescoord op een schaal van 10. Deze score wordt gebruikt om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. U kunt reviews lezen via WebshopChecker.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen aliexpress en wish?

Voordeel van de AliExpress website ten opzichte van die van Wish is, dat je geen profiel nodig hebt om de producten in te zien. Als je wil bestellen is dit wel nodig. Dan de verzendkosten die bij Wish erg duur zijn, bij AliExpress worden producten gratis verzonden. Hierdoor wordt het erg aantrekkelijk om te bestellen. Waarom zoveel verzendkosten Wish? Verzendkosten en levertijd Wish

De levertijd van producten in de webshop van Wish varieert nogal. Dat komt omdat Wish deze producten niet zelf verkoopt, maar fungeert als spil tussen consument en leverancier. Je kunt er bij Wish vanuit gaan dat de levering van een product zo'n 15 tot 30 dagen in beslag neemt.

Hoeveel mag je bestellen bij Wish?

Vanaf 01-07-2021 verandert er in ieder geval niets aan de Wish invoerrechten. De grens blijft liggen op 150 euro. Kom je daarboven, dan betaal je bij aankomst van het pakketje in Nederland of Belgiƫ nog een extra bedrag. Dit is vaak een percentage van de totale prijs van je pakketje. Dienovereenkomstig, hoe krijg je je geld terug bij wish? Er is geen vast antwoord op deze vraag, omdat de terugbetalingsprocedure kan variƫren afhankelijk van de individuele situatie. Enkele tips over hoe u een terugbetaling van Wish.com kunt krijgen, zijn contact opnemen met de klantenservice, een terugbetaling aanvragen via de retourprocedure of een geschil indienen bij uw creditcardmaatschappij.

Dit in overweging nemend, kun je bij wish achteraf betalen?

Ja, u kunt bij Wish achteraf betalen.

Door Hulbig Sommerfeldt

Vergelijkbare artikelen

Hoe zijn de maten van Wish? :: Wat WinRAR?
Handige links