Huis > W > Wat Winrar?

Wat WinRAR?

WinRAR is de Windows versie van het RAR-archiveerprogramma - een krachtig programma dat archieven kan maken, beheren en controleren. Er zijn verscheidene versies van WinRAR voor diverse besturingssystemen. Momenteel zijn beschikbaar: Windows, Linux, FreeBSD en macOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Je kunt ook vragen waarom winrar gebruiken?

WinRAR heeft diverse voordelen ten opzichte van WinZIP. Zo is WinRAR in de meeste gevallen in staat om bestanden beter te comprimeren, zodat het ingepakte bestand (een archief genaamd) een beduidend lagere bestandsgrootte heeft! WinRAR kan zowel RAR- als ZIP-bestanden aanmaken, terwijl WinZIP dat niet kan. Wat kost WinRAR? WinRAR

WinRAR

Aantal licentiesPrijs per licentie excl. BTWPrijs per licentie incl. BTW
200-499€ 8€ 9,68
500-999€ 7€ 8,47

Hoe moet je WinRAR downloaden?

Er zijn twee manieren om WinRAR te downloaden. De eerste is om naar de officiële WinRAR website te gaan en op de "Download" knop te klikken. Dit brengt u naar een pagina waar u de versie van WinRAR kunt kiezen die u wilt downloaden. De tweede manier is om een website van derden te vinden die WinRAR aanbiedt om te downloaden. Deze websites bieden meestal de nieuwste versie van WinRAR aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kiezen van de juiste versie. Je kunt ook vragen waar kan ik winrar downloaden? Er zijn veel plaatsen waar u winrar kunt downloaden. Een paar populaire opties zijn van de officiële website op www.winrar.com, of van www.cnet.com.

Gerelateerde artikelen

Is WinRAR gratis?

WinRAR kan worden gebruikt als compressiesoftware. De demoversie van de software is gratis en kan voor onbepaalde tijd worden gebruikt.

Hoe kan ik een RAR bestand openen?

Hoe kan ik een rar bestand openen?

  1. Download het programma WinRAR hier.
  2. Selecteer de juiste versie 32-bit of 64-bit (Hoe kan ik zien welke versie ik van Windows heb?)
  3. Dubbelklik op het bestand en installeer.
  4. Klik nu op het rar bestand met je rechtermuisknop.
  5. Kies Bestanden uitpakken.
Dus, wat is een winrar archief? WinRAR is een shareware-archiveringsprogramma voor Windows. Via algoritmen worden gecomprimeerde archieven gemaakt. De bestandsgroottes van deze archieven zijn vaak aanzienlijk kleiner dan de originele bestanden.

Hoe pak je RAR bestanden uit?

In WinRAR is het ook mogelijk om bestanden te selecteren m.b.v. de spatiebalk of de Insert-toets. Als de bestanden geselecteerd zijn, klik op de knop "Uitpakken in" aan de bovenkant van het WinRAR-venster of gebruik de toetsencombintie "Alt+E", geef de doelmap aan en klik op OK. En nog een vraag, hoe pak je een bestand uit? Er zijn een paar manieren om bestanden uit te pakken, afhankelijk van het type bestand. Als het een .zip-bestand is, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en "Alles uitpakken" selecteren. Als het een .rar-bestand is, hebt u een programma als WinRar nodig om het uit te pakken.

Trouwens, kan rar bestand niet openen?

Er zijn een paar redenen waarom u een RAR-bestand niet kunt openen. Controleer eerst of u een programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen. Als u geen programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen, kunt u er een gratis downloaden van het internet, zoals 7-Zip.
Zodra u een programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen, probeert u het bestand opnieuw te openen. Als u nog steeds problemen hebt, is het bestand misschien corrupt. U kunt proberen het bestand opnieuw te downloaden of het met een ander programma te openen.

Door Althea

Vergelijkbare artikelen

Is Wish te vertrouwen? :: Kan winmail bestand niet openen?
Handige links