Huis > W > Wat Kost Youtube Premium?

Wat kost YouTube Premium?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, wat kan je kijken op youtube premium?

Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten. Is YouTube Premium Maandelijks opzegbaar? YouTube Premium- en YouTube Music Premium-abonnees kunnen hun betaalde lidmaatschap altijd opzeggen, onderbreken of hervatten. Je kunt ook overstappen op een jaarlijks abonnement of een gezinsabonnement.

Wat is het verschil tussen YouTube Music en YouTube Premium?

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen YouTube Music en YouTube Premium:
- YouTube Music is een streamingdienst die advertentie-ondersteunde en advertentievrije muziek biedt. YouTube Premium is een streamingdienst die door advertenties ondersteunde en reclamevrije muziek biedt, evenals reclamevrije toegang tot alle premium content van YouTube, waaronder originele shows en films.
- YouTube Music biedt een beperkte selectie nummers en albums, terwijl YouTube Premium je toegang geeft tot de volledige YouTube Music-bibliotheek.
- Met YouTube Music kun je nummers en albums downloaden om ze offline te beluisteren, terwijl dat bij YouTube Premium niet het geval is.
- YouTube Music biedt geen videocontent, terwijl YouTube Premium dat wel doet. Welke YouTube abonnementen zijn er? Er zijn twee soorten YouTube-abonnementen: kanaalabonnementen en inhoudsabonnementen. Met kanaalabonnementen kunnen gebruikers zich abonneren op een specifiek kanaal en updates ontvangen wanneer nieuwe content wordt toegevoegd. Met inhoudsabonnementen kunnen gebruikers zich abonneren op specifieke inhoud (zoals een show of film) en updates ontvangen wanneer nieuwe afleveringen of seizoenen worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je gratis youtube premium?

Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren. Je kunt ook vragen kan je youtube premium delen? Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft.

Mensen vragen ook: wat kost youtube premium gezin?

Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken. Hoe Premium opzeggen? Als je besluit dat je je Apple Music-abonnement niet langer wilt voortzetten, kun je het op elk moment opzeggen. Dit gaat als volgt:
Open de Muziek-app.
Tik op het pictogram Voor jou onderaan het scherm.
Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
Tik op Apple ID weergeven. Mogelijk moet u zich aanmelden met uw Apple ID.
Tik op het abonnement dat u wilt beheren.
Tik op Abonnement annuleren.
Als u de knop Annuleren niet ziet, betekent dit dat uw laatste abonnementsperiode al is terugbetaald en dat u uw abonnement niet kunt annuleren. Laat uw abonnement gewoon aflopen.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je abonnementen op youtube?

Er zijn een paar manieren om abonnementen op YouTube te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar het kanaal te gaan waarop je geabonneerd bent en te klikken op de knop "Uitschrijven". Je kunt je ook afmelden voor een kanaal door naar de instellingen van je YouTube-account te gaan en te klikken op het tabblad "Abonnementen". Daar kun je klikken op de knop "Uitschrijven" naast elk kanaal waarop je niet langer geabonneerd wilt zijn.

Door Germin Kusko

Vergelijkbare artikelen

Wat is een premium lidmaatschap? :: Is YouTube gratis op tv?
Handige links