Huis > K > Kun Je Zwemmen Met Een Apple Watch 6?

Kun je zwemmen met een Apple Watch 6?

Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Er kan wel water in de smartwatch komen via de ingebouwde luidspreker. Draai als je uit het water bent aan de Digital Crown. De speaker maakt dan een piepend geluid en blaast het water uit je Watch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, kun je douchen met een apple watch?

Douchen met de Watch

Douchen met de Apple Watch Series 2 of nieuwer is geen probleem, maar er wordt wel aangeraden de Watch niet bloot te stellen aan zeep, shampoo, conditioners, lotions en overige doucheproducten. Deze kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op waterafdichtingen.
Hoe zwemmen met Apple Watch? Zwemmen met uw Apple Watch

  1. Open de Work-out-app.
  2. Scrol naar 'Zwembad' of 'Open water'.
  3. Tik om de work-out te starten of tik op de knop 'Meer'
  4. Voor 'Zwembad' draait u aan de Digital Crown om de zwembadlengte in te stellen.
  5. Wacht tot het aftellen van drie seconden is voltooid.

Trouwens, hoe maak je je apple watch waterdicht?

Er zijn drie manieren om je Apple Watch waterdicht te maken:
1. Gebruik een waterdicht hoesje.
2. Doe hem af voordat je het water in gaat.
3. Gebruik de waterslotfunctie van het horloge.
Om de waterslotfunctie te gebruiken, draait u gewoon de digitale kroon op uw horloge om het apparaat te vergrendelen. Dit voorkomt dat er water in komt. Wanneer u klaar bent om het horloge te ontgrendelen, draait u de digitale kroon opnieuw. Wat is de waterdruppel op Apple Watch? De waterdruppel op de Apple Watch is een sensor waarmee de hoeveelheid water in het lichaam wordt gemeten. Hij bevindt zich op de achterkant van het horloge en wordt gebruikt om de waterinname van de gebruiker bij te houden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Vervolgens, kun je een apple watch verbinden met android?

Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen. Dit in overweging nemend, kan een apple watch tegen zout water? Ja, dat Apple Watch kan uiteraard ook in zout water (zeewater) gebruikt worden.

Is een Apple Watch het geld waard?

Het ideale sportmaatje

Je gebruikt Apple Watch heel gemakkelijk ook tijdens het sporten. Je start workouts voor zowel binnen als buiten en Apple Watch houdt alles voor je bij. Ook wanneer jouw iPhone niet in de buurt is, houdt Apple Watch je workouts bij. Handig als je buiten gaat hardlopen.
Trouwens, is een apple watch 3 nog goed? Ja, een Apple Watch 3 is nog steeds goed. Het is een krachtige smartwatch met veel mogelijkheden. Het enige nadeel is dat het niet compatibel is met de nieuwste iPhones.

Bovendien, hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch?

Om WhatsApp te gebruiken op je Apple Watch, moet je eerst de app installeren op je iPhone. WhatsApp is niet direct beschikbaar op de Apple Watch. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kun je de app op je Apple Watch gebruiken door de app te openen op je iPhone en vervolgens te tikken op 'Instellingen' en 'WhatsApp'. Vervolgens kun je de app op je Apple Watch gebruiken door te tikken op 'Open WhatsApp' en 'Start Chatten'.

Door Schifra

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen de Apple Watch 3 en 5? :: Hoe ontkoppel je een Apple Watch?
Handige links