Huis > K > Kan Je Met Apple Tv Gewoon Tv Kijken?

Kan je met Apple TV gewoon tv kijken?

Kan ik tv-kijken via Apple TV met NLZIET? Ja, met een Apple TV 4k of Apple TV 4 kun je gemakkelijk online tv-kijken. Sluit de Apple TV aan op je tv, verbind deze met het WiFi-netwerk. Download daarna de NLZIET-app uit de Appstore en je kunt direct live tv-kijken!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke tv is geschikt voor Apple TV?

Samsung

  • Samsung FHD/HD 4‑ en 5‑serie (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6-, Q7-, Q8- en Q9-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung QLED 8K Q9-serie (2019, 2020)
  • Samsung The Frame-serie (2018, 2019, 2020)
  • Samsung Serif-serie (2019, 2020)
  • Samsung UHD 6-, 7- en 8-serie (2018, 2019, 2020)
Is alles gratis op Apple TV? Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Wat heb je aan een Apple TV abonnement?

Een Apple TV-abonnement is een goede manier om toegang te krijgen tot het streaming materiaal van Apple, waaronder films, tv-programma's en muziek. Het geeft je ook toegang tot ander materiaal van partners van Apple, zoals HBO en Showtime. Met een Apple TV heb je toegang tot je iTunes-bibliotheek, kun je films en tv-programma's huren of kopen en muziek beluisteren. Dienovereenkomstig, hoe sluit je apple tv aan op tv?

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: welke apps zijn beschikbaar op apple tv?

Deze Apple TV-apps moet je hebben

  • Apple TV-app.
  • NLZIET.
  • NPO Start.
  • NOS.
  • Videoland.
  • Disney+
  • VTM.
  • Plex.
Dus, wat is inbegrepen in apple tv? Een abonnement op tv+ geeft je alleen toegang tot de Apple Original films en series en zijn te herkennen aan het tv+-logo. De TV-app is een hub voor meerdere streaming- en filmdiensten waardoor je ook betalende content ziet.

Mensen vragen ook: wat kost apple tv per jaar?

Kosten. Apple TV+ kost €5 per maand of €50 per jaar. Eerst kun je een gratis week proefkijken. Let op: de gratis week loopt automatisch door in een abonnement. Waarom betalen voor Apple TV? De belangrijkste reden om voor Apple TV te betalen is het gemak en de naadloze integratie met andere Apple producten. Met Apple TV heb je eenvoudig toegang tot je iTunes-bibliotheek en kun je tv-programma's en films huren of kopen in de iTunes Store. Daarnaast biedt Apple TV een groot aantal apps voor het streamen van materiaal van populaire diensten als Netflix, Hulu en Sling TV. Tot slot wordt Apple TV geleverd met een krachtige, intuïtieve Siri-afstandsbediening waarmee je eenvoudig je materiaal kunt zoeken en bedienen.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je apple tv aan zonder afstandsbediening?

Als u verwijst naar het inschakelen van het apparaat, kunt u dit doen door het op een stopcontact aan te sluiten met behulp van het meegeleverde netsnoer. Als u het apparaat zonder afstandsbediening wilt gebruiken, kunt u het via een HDMI-kabel op uw tv aansluiten en de afstandsbediening van de tv gebruiken om het apparaat te bedienen.

Door Lashondra

Vergelijkbare artikelen

Is HBO Max opzegbaar? :: Wat moet je niet eten als je ziek bent?
Handige links