Huis > H > Hoe Kan Je Zien Wie Er Op Je Linkedin Kijkt?

Hoe kan je zien wie er op je LinkedIn kijkt?

Ga naar de “wie heeft mijn profiel bekeken” pagina op LinkedIn

  • Klik op het “You” icoon dat uw foto weergeeft bovenaan de homepage;
  • Kies “Bekijk profiel.”
  • Van daaruit klikt u op “who viewed your profile” in de banner van uw dashboard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dus, kun je zien wie er op je linkedin bekijkt?

De functie Wie heeft uw profiel bekeken toont bezoekers van uw profiel van de afgelopen 90 dagen, en kan extra trends en inzichten geven over bezoekers. De pagina Wie heeft mijn profiel bekeken openen via uw desktop: Klik op Wie heeft uw profiel bekeken onder uw profielfoto aan de linkerkant van uw LinkedIn-homepagina. Wat kost LinkedIn Lite?

(2021)PREMIUM CAREERRECRUITER LITE
Per maand€25€90
Per jaar€199 (-34%)€892 (-17%)

Wat is het belangrijkste doel van LinkedIn?

Het belangrijkste doel van LinkedIn is om professionals uit de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Via LinkedIn kunnen gebruikers een profiel aanmaken, connecties toevoegen en lid worden van groepen. LinkedIn stelt gebruikers ook in staat te zoeken naar banen, bedrijven en andere professionals. Trouwens, hoeveel mensen gebruiken linkedin in de wereld? Er zijn meer dan 610 miljoen LinkedIn-gebruikers in meer dan 200 landen en regio's over de hele wereld.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Wat kost LinkedIn navigator?

Sales Navigator Core: €99,99*/maand/plaats of €959,88*/jaar/per gebruiker. Sales Navigator Advanced: €157,29*/maand/plaats of €1,439.90*/jaar/per gebruiker. Hoeveel InMails recruiter Lite? Met Recruiter Lite kunt u: Vind de ideale kandidaten via acht Premium-zoekfilters die zijn geoptimaliseerd voor werving. Bekijk onbeperkt profielen in uw uitgebreide netwerk (tot derdegraads connecties) Neem overal contact op met toptalent op LinkedIn met 30 InMail-berichten per maand.

Wat is het verschil tussen LinkedIn en Facebook?

LinkedIn is een zakelijk netwerk. Facebook is een sociaal netwerk. De mensen die gebruik maken van LinkedIn, hebben een zakelijk doeleinde en vinden het niet erg met zakelijke vraagstukken geconfronteerd te worden. Dienovereenkomstig, wat kun je op linkedin plaatsen? Je kunt verschillende soorten inhoud op LinkedIn plaatsen, zoals artikelen, video's en afbeeldingen.

Wat is het verschil tussen contacten en connecties op LinkedIn?

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen contacten en connecties op LinkedIn. Ten eerste zijn LinkedIn-contacten mensen met wie je berichten hebt uitgewisseld of een andere vorm van interactie hebt gehad, terwijl connecties gewoon mensen zijn die je aan je netwerk hebt toegevoegd. Ten tweede geeft LinkedIn je de mogelijkheid om een contactpersoon toe te voegen als connectie, maar niet omgekeerd - wat betekent dat je meer controle hebt over wie je profielinformatie ziet als ze alleen een contactpersoon zijn. Ten slotte beperkt LinkedIn het aantal connecties dat je kunt hebben tot 3.000, terwijl er geen limiet is aan het aantal contacten dat je kunt hebben.

Door Dola

Vergelijkbare artikelen

Hoe OneDrive opschonen? :: Waar staat de S voor bij iPhone?
Handige links