Huis > W > Waar Staat De S Voor Bij Iphone?

Waar staat de S voor bij iPhone?

S voor Speed

Daar werd wel een kleine uitzondering gemaakt bij de 'SE' editie. Deze stond volgens Phil voor Special Edition. Maar voor de letters van de nieuwste edities doet Apple gewoon weer waar het zin in heeft: de letters hebben geen echte betekenis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is de iphone s?

iPhone 3GS – De “S” staat voor snelheid omdat de iPhone 3GS zoveel sneller was dan zijn voorganger, de iPhone 3G. iPhone 4s - Hier zou de "S" Siri kunnen betekenen, aangezien de iPhone 4s de eerste telefoon was met de Siri-spraakassistent van Apple. Dus, hoe groot is de iphone se?

iPhone SE
Afmetingen138,4 mm × 67,3 mm × 7,3 mm (HxBxD)
Gewicht148 g
ProcessorApple A13 Bionic
Opslag64, 128 of 256 GB

Je kunt ook vragen hoeveel kost een iphone 7 in 2021?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel een iPhone 7 in 2021 zal kosten, omdat dit afhangt van een aantal factoren, waaronder inflatie, de release van nieuwe iPhone-modellen en Apple's eigen prijsstrategie. Maar als we aannemen dat de iPhone 7 in 2021 nog steeds te koop zal zijn, kunnen we de kosten schatten door te kijken naar de prijs van de iPhone 7 toen deze voor het eerst werd uitgebracht in 2016. In 2016 kostte de iPhone 7 649 dollar voor het basismodel met 32 GB opslagruimte. Als we corrigeren voor inflatie, zou diezelfde telefoon in 2021 ongeveer 784 dollar kosten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit slechts een schatting is, en dat de werkelijke kosten hoger of lager kunnen zijn, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Hoe lang wordt de iPhone 7 ondersteund? De iPhone 7 wordt tot vier jaar na de releasedatum door Apple ondersteund. Na vier jaar biedt Apple geen software-updates, beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer voor de iPhone 7.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, wat kost een iphone 7 32gb?

Prijs€ 422,90
Specificaties4,7" • 1334x750 • 32GB - Bekijk alle specificaties
Dienovereenkomstig, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is? Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:
  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.

Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

oudetelefoons

Oude telefoon verkopen voor geld

  • Envirophone.
  • Greenmobile.
  • GSM loket.
  • Rebuy.nl.
  • Recycle Michael.
Wat is mijn telefoon nog waard? Het hangt af van het type telefoon, de leeftijd en de staat ervan. Bijvoorbeeld, een iPhone 6 die werd uitgebracht in 2014 zou minder waard zijn dan een gloednieuwe iPhone 11. De 6 zou ook minder waard zijn als hij beschadigd was, of als het een ouder model was zoals de 6s.

Dus, wat krijg je voor een oude iphone?

De waarde van een oude iPhone hangt af van het model, de opslagcapaciteit, de staat waarin hij verkeert en of hij al dan niet ontgrendeld is. Over het algemeen kunnen oudere iPhones worden verkocht voor 50 tot 200 dollar, hoewel de prijzen hoger of lager kunnen zijn, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.

Door Etrem Schrimpf

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je zien wie er op je LinkedIn kijkt? :: Hoeveel krijg je voor een iPhone 6s?
Handige links