Huis > K > Kan Een Apple Watch Tegen Zout Water?

Kan een Apple Watch tegen zout water?

Ja, dat Apple Watch kan uiteraard ook in zout water (zeewater) gebruikt worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kun je douchen met Apple Watch 6?

Douchen met de Watch

Douchen met de Apple Watch Series 2 of nieuwer is geen probleem, maar er wordt wel aangeraden de Watch niet bloot te stellen aan zeep, shampoo, conditioners, lotions en overige doucheproducten. Deze kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op waterafdichtingen.
Wat is de waterdruppel op Apple Watch? Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen. Het waterdruppelsymbool verschijnt alleen op Apple Watch Series 2 of nieuwer en op Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen.

Kun je een Apple Watch verbinden met Android?

Nee, u kunt een Apple Watch niet verbinden met Android. De Apple Watch is ontworpen om met de iPhone te werken en is niet compatibel met Android-apparaten. Dus, is een apple watch het geld waard? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de waarde van een Apple Watch hangt af van ieders behoeften en voorkeuren. Enkele belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de beslissing om al dan niet een Apple Watch te kopen, zijn de functies, het ontwerp en de prijs.
Enkele van de populairste functies van de Apple Watch zijn de mogelijkheden voor fitnesstracking, de mogelijkheid om tekstberichten en telefoongesprekken te verzenden en te ontvangen, en de ondersteuning van Apple Pay. De Watch heeft ook diverse andere functies die voor sommige gebruikers aantrekkelijk kunnen zijn, zoals een ingebouwd kompas, een weer-app en een muziekspeler. Qua design is de Apple Watch er in verschillende stijlen en kleuren, zodat gebruikers er een kunnen kiezen die het beste bij hun smaak past. Tot slot varieert de prijs van een Apple Watch van 349 tot 499 dollar, afhankelijk van het model en de functies.
Al deze factoren in aanmerking genomen, is het uiteindelijk aan het individu om te beslissen of een Apple Watch het geld waard is of niet.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kan ik met mijn Apple Watch douchen?

Zwemmen & douchen met Apple Watch

Vanaf Apple Watch Series 3 zijn deze slimme horloges waterdicht tot 50 meter onder water (WR50M). Je mag de Watch dus volledig onderdompelen in water. Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om.
Dienovereenkomstig, is een apple watch 3 nog goed? Wanneer jij nog een Apple Watch Series 3 in huis hebt zit je eigenlijk nog wel goed. Het is aan te raden om over te stappen naar een nieuwer model, maar over het algemeen kan de smartwatch nog aardig mee. Alleen wanneer jij een nieuwe smartwatch wilt kopen, dan is het slim om direct al voor een nieuwer model te gaan.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen de apple watch 3 en 5?

Apple Watch Series 5: always-on en 30% groter

Daarnaast is het scherm van Apple Watch Series 5 verder uitgebreid naar de zijkanten, waardoor het 30 procent groter is dan het scherm van Apple Watch Series 3. Nog meer ruimte dus om al jouw berichtjes en gezondheidsgegevens af te lezen!
Kan Apple Watch serie 6 onder water? Ja, de Apple Watch Series 6 kan onder water worden geplaatst. Het is echter niet bedoeld om constant onder water te worden gebruikt en het is niet bestand tegen waterdruk.

Kan je met de iPhone 12 douchen?

Ja, je kunt met de iPhone 12 douchen. Het toestel is waterdicht tot een diepte van 2 meter en kan dus prima tegen een beetje water. Let wel op dat je de oortjes niet in je oren stopt tijdens het douchen, want dan kan het toestel beschadigd raken.

Door Salvador Horvitz

Vergelijkbare artikelen

Kun je met Apple Watch in de sauna? :: Wat is het verschil tussen de Apple Watch 3 en 5?
Handige links