Huis > H > Hoe Kom Ik Op Youtube Premium?

Hoe kom ik op YouTube Premium?

YouTube Premium: lid worden of lidmaatschap verwijderen

  1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Log in op het Google-account waarmee je lid wilt worden.
  3. Selecteer je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen.
  4. Start je kosteloze proefperiode (als je daarvoor in aanmerking komt).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Premium Netflix abonnement?

Premium is het duurste abonnement en kost 15 euro per maand. Dit is met ingang van oktober 2021 verhoogd. In totaal kunnen vier personen tegelijk gebruik maken van de dienst, omdat de inhoud in dit pakket in Ultra HD-kwaliteit kan worden bekeken.

Kun je YouTube Premium delen?

Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft. Dienovereenkomstig, wat kost youtube premium gezin? Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken.

Dienovereenkomstig, wat is youtube music gratis?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de voorwaarden van YouTube Music Free kunnen verschillen afhankelijk van het land waarin het wordt geopend. In het algemeen is YouTube Music Free echter een streamingdienst die door advertenties ondersteunde toegang biedt tot een breed scala aan muziekvideo's, waaronder officiële muziekvideo's, liveoptredens en door gebruikers geüploade inhoud. Bovendien, waarom krijg ik zoveel reclame op youtube? Er zijn een paar redenen waarom je misschien meer advertenties ziet op YouTube:
Je maakt misschien deel uit van een testgroep. YouTube test voortdurend nieuwe functies en wijzigingen aan de site, en soms horen daar ook wijzigingen in de advertentie-ervaring bij.
Je locatie kan een rol spelen. YouTube serveert verschillende advertenties aan gebruikers in verschillende landen, op basis van wat populair is in dat land en waar adverteerders zich op richten.
Misschien heb je veel video's over een bepaald onderwerp bekeken. YouTube biedt advertenties aan op basis van de interesses van gebruikers, dus als je veel video's over een bepaald onderwerp hebt bekeken, zie je misschien meer advertenties over dat onderwerp.
Je hebt misschien een advertentieblokkering uitgeschakeld. Als je een advertentieblokkering op je browser hebt geïnstalleerd, kunnen sommige advertenties op YouTube worden geblokkeerd. Probeer deze uit te schakelen en kijk of je meer advertenties ziet.

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in 365 Business Premium?

Office-apps en clouddiensten zoals zakelijke e-mail, cloudbestandsopslag en Microsoft Teams zijn inbegrepen. Dezelfde apps en diensten zijn inbegrepen in Microsoft Business Premium.

Hoe kom ik van advertenties af?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.
Waarom ineens zoveel reclame op YouTube? Dit zijn enkele andere factoren die van invloed zijn op de advertenties die je ziet: Gegevens in je Google-account, zoals leeftijdscategorie en geslacht. Andere activiteiten in Google-services, zoals Google Ads. De soorten websites die je bezoekt en de activiteit in mobiele apps op je apparaat.

Is YouTube gratis op tv?

Met Apps op TV gebruik je apps zoals YouTube, Fit at Home, Netflix, Amazon Prime Video, Nu.nl of Buienradar op je tv. Via het televisie menu van KPN kun je apps direct gebruiken, zonder ze te downloaden. Apps voor TV is gratis en wordt standaard aangeboden bij je Internet en TV abonnement. Trouwens, wat is een subscriber op youtube? Een abonnee op YouTube is iemand die ervoor heeft gekozen je kanaal te volgen en meldingen te ontvangen wanneer je nieuwe video's uploadt. YouTube-abonnees kunnen je ook helpen je kanaal te promoten door je video's te delen met hun vrienden en op sociale media.

Dienovereenkomstig, wat kost een eigen youtube kanaal?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de kosten voor het starten en onderhouden van een YouTube-kanaal sterk kunnen variëren, afhankelijk van een aantal factoren. Enkele mogelijke kosten zijn de prijs van een goede camera en microfoon (als je die nog niet hebt), software of bewerkingsapparatuur die je nodig hebt en de kosten van rekwisieten of achtergronden die je in je video's gebruikt. Als u van plan bent iemand anders in te huren om u te helpen met de technische aspecten van uw kanaal, moet u ook rekening houden met hun salaris.

Door Kinata Orozeo

Vergelijkbare artikelen

Wat is er handig aan een Apple Watch? :: Hoe zet je muziek op YouTube?
Handige links