Huis > K > Kan De Apple Watch Tegen Water?

Kan de Apple Watch tegen water?

Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. * U kunt bijvoorbeeld uw Apple Watch dragen en gebruiken tijdens trainingen (blootstelling aan zweet is geen probleem), in de regen en wanneer u uw handen wast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe zet ik mijn Apple Watch uit?

Je Apple Watch uitschakelen: Houd de zijknop ingedrukt totdat de schuifknoppen verschijnen en sleep de schuifknop 'Zet uit' naar rechts. Je Apple Watch inschakelen: Houd de zijknop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt. Hoe maak je een Rolex schoon? Dagelijks onderhoud

Dankzij de expertise van Rolex heeft uw horloge in het dagelijks leven nauwelijks onderhoud nodig. U kunt de glans van uw horloge helpen behouden door hem af en toe met een microvezeldoek schoon te wrijven. Ook kunt u de kast en de band zo nu en dan reinigen met water, zeep en een zachte borstel.

Hoe polijst je een horloge?

Een horloge polijsten kan op een paar verschillende manieren. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een polijstdoek of een zachte borstel. U kunt ook een polijstmiddel en een zachte doek gebruiken. Kan Apple Watch serie 4 tegen water? Het korte antwoord is ja, de Apple Watch Series 4 kan tegen water. Het is waterbestendig tot 50 meter, wat betekent dat het kan worden ondergedompeld in water en nog steeds goed werkt. Hij is echter niet waterdicht, dus het is niet aan te raden hem te dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kan Apple Watch serie 6 onder water?

De Apple Watch Series 6 is waterdicht tot 50 meter voor onbepaalde tijd. Ook de Apple Watch SE is waterdicht tot 50 meter diep. Met de Apple Watch Series 7 kun je onbeperkt zwemmen tot max. 50 meter diep. Men kan zich ook afvragen: kun je zwemmen met apple watch 6? Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Er kan wel water in de smartwatch komen via de ingebouwde luidspreker. Draai als je uit het water bent aan de Digital Crown. De speaker maakt dan een piepend geluid en blaast het water uit je Watch.

Kan Apple Watch niet uitzetten?

Vastgelopen Apple Watch geforceerd herstarten: harde reset

  • Houd de zijknop en de Digital Crown tegelijkertijd ingedrukt. Blijf de knoppen ingedrukt houden als het scherm uitschakelt.
  • Na ongeveer vijf seconden zal het Apple-logo verschijnen. Laat nu de knoppen los.
  • De Apple Watch wordt nu geforceerd opnieuw opgestart.
Trouwens, hoe ontkoppel je een apple watch zonder telefoon? Om een apple watch zonder telefoon te verbinden, moet je de volgende stappen volgen:
1. Open de Watch-app op je iPhone en tik op 'Mijn Watch'
2. Tik op 'Algemeen' en scroll naar beneden tot je 'Info' ziet
3. Tik op 'Verbinding met iPhone wissen'
4. Bevestig door 'Verbinding wissen' te tappen

En nog een vraag, wat moet je doen als je apple watch vastloopt?

Als je apple watch crashet, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Haal de batterij uit je apple watch en wacht ongeveer 10 seconden.
2. Doe de batterij weer in je apple watch.
3. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je apple watch opnieuw opstart.

Door Adelaida Jennelle

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een servicebeurt voor een Rolex? :: Wat is het verschil tussen de Apple Watch SE en 6?
Handige links