Huis > W > Wat Doet Een Pop-Up?

Wat doet een pop-up?

Een pop-up is een online advertentie die op de voorgrond verschijnt, over de bestaande content van een pagina. Dit kan een los venster zijn, het kan ook deel uitmaken van hetzelfde venster. Deze boodschap verschijnt zonder actie van de gebruiker, maar vereist vaak wel een actie om het venster te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat dit betreft, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.
Hoe kan ik pop-ups verwijderen? Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Daarvan, hoe werkt een pop-up winkel?

Een pop-up store is een tijdelijke winkelruimte die meestal wordt gebruikt om een product of merk te promoten. Pop-up stores zijn vaak te vinden in drukbezochte gebieden zoals winkelcentra of drukke stadsstraten. Zij zijn gewoonlijk voor een korte periode geopend, bijvoorbeeld enkele dagen of weken. Bovendien, waarom geen pop-up melding whatsapp? Er zijn een paar redenen waarom WhatsApp geen pop-upmeldingen heeft. Ten eerste kunnen pop-ups opdringerig zijn en onderbreken wat een gebruiker aan het doen is. Ten tweede kunnen pop-ups moeilijk te beheren zijn op een klein scherm, en WhatsApp wil zijn interface zo overzichtelijk mogelijk houden. Ten slotte vertrouwt WhatsApp op pushmeldingen om berichten af te leveren, en pop-ups zouden gewoon overbodig zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat is een pop-up melding bij WhatsApp?

Het weergeven van pop-upmeldingen op Android 9 en ouder. Deze functie geeft de meldingen weer in het midden van je scherm. Lichtkleur voor meldingen op ondersteunde telefoons. Het gebruik van meldingen met een hoge prioriteit op Android 5 en nieuwer. Hoe popup blocker uitzetten Safari? Pop-ups toestaan of blokkeren op alle websites

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Hoe werkt een pop up boilie?

Wanneer je met pop ups gaat vissen, kun je deze bijvoorbeeld 5 cm boven de bodem aan je lijn plaatsen. Doordat de pop up boilie gewichtloos is, beweegt deze goed mee met het water. Voor een voorbij zwemmende karper lijken deze pop ups op losse voedseldeeltjes en zal hij zeker happen. En nog een vraag, hoe zet je pop up blokkering uit iphone? Om de pop-upblokkering op uw iPhone uit te schakelen, tikt u op het pictogram Instellingen, vervolgens op Safari en schuift u de schakelaar Pop-ups blokkeren naar de stand Uit.

Wat dit betreft, hoe schakel ik een blocker uit?

Als u een blokkering wilt uitschakelen, moet u naar de instellingen voor die blokkering gaan en de optie vinden om deze uit te schakelen. Dit hangt af van welke blocker u gebruikt.

Door Sewel

Vergelijkbare artikelen

Wat betekend Pushmelding? :: Hoe zet ik pop-ups aan iPhone?
Handige links