Huis > H > Hoe Kan Ik Een Bepaalde Site Blokkeren?

Hoe kan ik een bepaalde site blokkeren?

Websites blokkeren in een browser

  1. Download en installeer BlockSite via de Chrome Web Store.
  2. Klik op Add to Chrome en op Toevoegen.
  3. Klik op het Block Site icoon.
  4. Ga naar Block Site Instellingen.
  5. Hier kun je te blokkeren websites in een lijst zetten: Blocked Sites.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Kun je websites blokkeren op je telefoon?

De makkelijkste manier om websites te blokkeren op een Android telefoon is door de BlockSite app te gebruiken. Daarvoor moet je de app opzoeken en installeren via de Google Play Store. Vervolgens moet je de instellingen voor toegang bewerken om de app toegang te geven (de app legt dit voor je uit). Hoe kan ik een geblokkeerde site deblokkeren? Wanneer een blokkeringspagina van browserbeveiliging wordt weergegeven: Als u naar de website wilt gaan, selecteert u Website toestaan op deze computer. U hebt beheerdersrechten nodig om geblokkeerde websites toe te staan. Het venster Toegestane website toevoegen wordt geopend en toont het adres dat u wilt toestaan.

Trouwens, hoe website blokkeren android?

Er zijn een paar manieren om websites op Android te blokkeren. Eén manier is het gebruik van een webfilter-app zoals Safe Browser. Met deze app kunt u websites blokkeren op basis van trefwoorden, categorieën of specifieke URL's. U kunt ook een wachtwoord instellen om de toegang tot de app te voorkomen. Een andere manier om websites op Android te blokkeren is door gebruik te maken van het ingebouwde ouderlijk toezicht in de Android-instellingen. U kunt websites blokkeren door ze toe te voegen aan een lijst met geblokkeerde sites. U kunt ook een wachtwoord instellen om de toegang tot het ouderlijk toezicht te voorkomen. Waarom kan ik bepaalde sites niet bezoeken? De meest waarschijnlijke reden waarom u bepaalde websites niet kunt bezoeken, is omdat ze door uw netwerkbeheerder zijn geblokkeerd. Netwerkbeheerders blokkeren vaak websites die zij ongeschikt achten voor de werkplek of school. Een andere mogelijkheid is dat de website plat ligt of technische problemen ondervindt.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Hoe blokkeer je een website op safari?

Zo kun je websites blokkeren in Safari

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad en kies voor 'Algemeen';
  2. Druk op 'Beperkingen' en activeer de optie door je beperkingencode in te voeren;
  3. Schakel bovenin de functie in en veeg naar beneden totdat je 'Websites' ziet.
Waarom worden sites geblokkeerd? Voorbeelden van malware zijn onder andere virussen, wormen, spyware en Trojaanse paarden. Zodra een site of computer is beschadigd, kan deze worden gebruikt om schadelijke content te hosten, zoals phishingsites (sites bedoeld om gebruikers te misleiden zodat ze hun persoonlijke en creditcardgegevens opgeven).

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je een nummer blokkeert whatsapp?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Vervolgens, hoe sites blokkeren voor kinderen? Er zijn een paar manieren om sites voor kinderen te blokkeren. Eén manier is het gebruik van een webfilter, een programma dat bepaalde websites kan blokkeren op basis van hun inhoud. Een andere manier is het gebruik van een inhoudsblokker, een programma dat bepaalde soorten inhoud van websites kan blokkeren. Ten slotte kunt u ook een programma voor ouderlijk toezicht gebruiken, dat websites kan blokkeren op basis van hun inhoud en waarmee u ook andere beperkingen, zoals tijdslimieten, voor uw kinderen kunt instellen.

Trouwens, hoe deblokkeer je een website op google chrome?

Om een website in Google Chrome te deblokkeren, moet u eerst naar de instellingen van de browser gaan. Klik hiervoor op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteer vervolgens "Instellingen" in het uitklapmenu. In het menu Instellingen scrolt u naar beneden en klikt u op de optie "Geavanceerd". Vanaf hier ziet u een sectie met het label "Beperkingen". In dit gedeelte vindt u een schakelaar waarmee u het blokkeren van websites kunt in- of uitschakelen. Staat de schakelaar op "Uit", dan zijn alle websites toegankelijk. Staat de schakelaar op "Aan", dan kunt u specifieke sites toevoegen aan een geblokkeerde lijst.

Door Jegar

Vergelijkbare artikelen

Hoe blokkeer ik een website Safari? :: Hoe blokkeer je een website op je mobiel?
Handige links