Huis > H > Hoe Blokkeer Ik Een Website Safari?

Hoe blokkeer ik een website Safari?

Android telefoon of tablet

Ga naar Veilig surfen. Selecteer Ouderlijk toezicht. Nu word je gevraagd om een account aan te maken. Als je dat hebt gedaan, kun je sites in de blacklist zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Vervolgens, kan je een website blokkeren?

De makkelijkste manier om websites te blokkeren op een Android telefoon is door de BlockSite app te gebruiken. Daarvoor moet je de app opzoeken en installeren via de Google Play Store. Vervolgens moet je de instellingen voor toegang bewerken om de app toegang te geven (de app legt dit voor je uit). Hoe kan ik een geblokkeerde site deblokkeren? Wanneer een blokkeringspagina van browserbeveiliging wordt weergegeven: Als u naar de website wilt gaan, selecteert u Website toestaan op deze computer. U hebt beheerdersrechten nodig om geblokkeerde websites toe te staan. Het venster Toegestane website toevoegen wordt geopend en toont het adres dat u wilt toestaan.

Hoe kan je een site blokkeren op Google Chrome?

Er zijn twee manieren om een site te blokkeren in Google Chrome: met de extensie Block Site of met het ingebouwde ouderlijk toezicht.
Een site blokkeren met de extensie Site blokkeren:
1. Installeer de extensie Block Site in de Chrome Web Store.
2. Klik op het pictogram Block Site in de werkbalk van Chrome.
3. Voer de URL in van de site die u wilt blokkeren en klik vervolgens op Deze site blokkeren.
Een site blokkeren met ouderlijk toezicht:
1. Open het instellingenmenu van Chrome.
2. Klik op Andere mensen beheren.
3. Klik op Persoon toevoegen.
4. Voer een naam in voor de nieuwe persoon en klik vervolgens op Toevoegen.
5. Selecteer de nieuwe persoon in de lijst en klik op Ouderlijk toezicht inschakelen.
6. Klik op Sites blokkeren.
7. Voer de URL in van de site die u wilt blokkeren en klik vervolgens op Blokkeren. Hoe sites blokkeren voor kinderen? Er zijn een paar manieren om sites voor kinderen te blokkeren. Eén manier is het gebruik van een webfilter. Een webfilter is een programma dat de toegang tot bepaalde websites kan blokkeren. Er zijn veel verschillende webfilters beschikbaar, en ze kunnen worden geconfigureerd om verschillende soorten websites te blokkeren. Een andere manier om websites voor kinderen te blokkeren is het gebruik van een DNS-filter. Een DNS-filter kan de toegang tot websites blokkeren door de DNS-instellingen voor een apparaat te wijzigen. Dit kan worden geconfigureerd om alle toegang tot een specifiek domein te blokkeren, of om alleen specifieke subdomeinen te blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Hoe Safari verwijderen iPhone?

Houd op uw iOS-apparaat de app licht ingedrukt totdat deze begint te bewegen. Als de app niet beweegt, probeert u het opnieuw en let u erop dat u niet te hard drukt. op de app en tik vervolgens op 'Verwijder'. Dienovereenkomstig, welke sites zijn geblokkeerd? Uitzonderingen van websites bekijken en bewerken: Open F-Secure Internet Security vanuit het Windows-menu Start. Selecteer Veilig browsen en bankieren op de hoofdpagina. Selecteer Toegestane en geblokkeerde websites beheren op de pagina Veilig browsen en bankieren.

Hoe website Blokkeren Android?

Instellingen voor alle sites wijzigen

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik onder Geavanceerd op Site-instellingen.
  4. Tik op de rechten die je wilt updaten.
Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd? Als iemand je heeft geblokkeerd, zie je zijn berichten niet meer in je feed. Bovendien kun je hun profiel niet bekijken of hen berichten sturen.

Waarom kan ik bepaalde sites niet bezoeken?

Wanneer u een website probeert te bezoeken en een foutmelding krijgt, kan dat frustrerend zijn. Er zijn een paar redenen waarom u een bepaalde site niet kunt bezoeken.
Eén reden kan zijn dat de website niet bereikbaar is of technische problemen heeft. Dit is meestal tijdelijk en de site zal snel weer werken.
Een andere reden kan zijn dat uw internetverbinding niet goed werkt. Dit kan het gevolg zijn van een probleem met uw internetprovider of met de netwerkinstellingen van uw computer.
Het is ook mogelijk dat de website die je probeert te bezoeken geblokkeerd wordt door je internetfilter of firewall. Dit is vaak het geval bij sites met inhoud voor volwassenen of illegale activiteiten. Als u denkt dat dit het probleem kan zijn, kunt u contact opnemen met uw internetprovider of netwerkbeheerder om te zien of zij de blokkering van de site voor u kunnen opheffen.
Tot slot is het mogelijk dat de website die u probeert te bezoeken niet meer bestaat. Dit kan gebeuren als de site is verwijderd of als de URL verkeerd is getypt.

Door Gillman Tarrenis

Vergelijkbare artikelen

Hoe website offline beschikbaar maken? :: Hoe kan ik een bepaalde site blokkeren?
Handige links