Huis > H > Hoe Bewerk Je Gopro Filmpjes?

Hoe bewerk je GoPro filmpjes?

Om je video's te bewerken gebruik je de GoPro Quik app. Deze app is beschikbaar voor je smartphone en desktop. Beide versies van de app download je gratis. In eerste instantie is de app bedoeld voor smartphone gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste GoPro?

De Hero 10 is de beste sportcamera op de markt. Met de Hero 10 kun je video's opnemen. De Hero 10 heeft de hoogste kwaliteit haarscherpe beelden. Het is mogelijk om op de fiets te filmen met deze camera.

Kan GoPro 10 onder water?

Alle action camera's van het merk GoPro zijn waterdicht. De nieuwere modellen kunnen ook zonder hoesje onderwater gebruikt worden. De oudere GoPro's hebben hiervoor een hoesje nodig. Kan GoPro 8 onder water? Waterdicht. Zonder behuizing kun je met de Hero 4 niet onder water. De Hero 7 en 8 zijn waterdicht tot een diepte van 10 meter. De Max gaat tot 5 meter diep.

Men kan zich ook afvragen: kan gopro hero 7 onder water?

De GoPro Hero 7 kan onder water, maar is niet waterdicht. Hij is geschikt voor een diepte van 10 meter. Je kunt ook vragen waarom een action camera? Een actiecamera is een soort digitale camera die is ontworpen voor gebruik tijdens extreme sporten of andere activiteiten. Ze zijn vaak klein en draagbaar, en kunnen worden gemonteerd op helmen, sturen of andere apparatuur. Actiecamera's hebben meestal groothoeklenzen en zijn waterdicht en schokbestendig.

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij aankoop GoPro?

Een camera kopen? Het is belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de batterij, evenals de mogelijke opslagcapaciteit.

Dienovereenkomstig, wat kost een onderwatercamera?

Voor onder de 100 euro beschik je over een onderwatercamera die je tot 3 meter diep kan gebruiken. Ideaal voor in het zwembad of voor tijdens het snorkelen! Daarnaast zit er ook een scherm aan de voorkant van deze camera waardoor je eenvoudig selfies kan maken. Wat dit betreft, welke camera op de motor? Een goed alternatief voor GoPro zijn de actiecamera's van Sony. Maar tijdens een zoektocht naar de beste motor camera mag je andere grote merken als TomTom, Contour en Garmin niet vergeten. Kleinere en minder bekende merken die ook actiecamera's maken zijn Denver, Bear Devil, Rollei, SJCAM en dergelijke.

Hoe lang gaat de batterij van een GoPro mee?

Je kunt in veel gevallen minimaal 60 minuten filmen met een GoPro. Als je in 4K 60 fps filmt houdt je GoPro het zo'n 60 minuten vol, terwijl je met Full HD een paar uur door kunt. Dit hangt af van de grootte van je SD-kaart en de resolutie waarin je filmt. Kan je foto's maken met een GoPro? Ja, je kunt een GoPro gebruiken om foto's te maken. GoPro-camera's zijn ontworpen voor actiefotografie, dus ze zijn zeer geschikt voor het maken van foto's van snel bewegende onderwerpen.

Daarvan, wat is gopro subscription?

GoPro Subscription is een dienst waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je GoPro-content. Met GoPro Subscription kun je een onbeperkt aantal GoPro-accounts aanmaken en ze allemaal op één plek beheren. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve content en kortingen, en is je GoPro-content altijd geback-upt en makkelijk terug te vinden.

Door Kaya Meroney

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel ruimte heb ik nog op mijn harde schijf? :: Wat is de nieuwste GoPro?
Handige links