Huis > W > Wat Is De Nieuwste Gopro?

Wat is de nieuwste GoPro?

Op 16 september 2021 lanceerde GoPro een nieuwe action camera: de GoPro HERO 10. Ook dit model bevat de bekende HyperSmooth beeldstabilisatie. GoPro heeft deze technologie weer iets verbeterd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Dit in overweging nemend, welke app voor gopro?

Download de gratis GoPro app (voorheen Capture) in Google Play of de App Store als je deze app nog niet hebt. Vervolgens download je de app waar het om gaat: de Quik app. Ook deze app is gratis te downloaden in Google Play of de App Store. Welke GoPro kan onder water? De Gopro Hero 8 is waterbestendig en je zou ermee kunnen gaan snorkelen of een ondiepe duik maken. Voor extra bescherming tegen het (zoute) water, zandkorreltjes en vuil wordt het gebruik van een waterdichte behuizing aangeraden als je wil gaan duiken met je GoPro.

Welke action camera is het beste?

Er zijn een paar geweldige actiecamera's op de markt, en de beste voor jou hangt af van je specifieke behoeften. Als je op zoek bent naar de beste algemene actiecamera, is de GoPro Hero7 Black een geweldige optie. Hij neemt 4K-video's op en heeft een touchscreen voor eenvoudige navigatie. Als u een minder dure actiecamera zoekt, is de Yi 4K Action Camera een goede optie. Hij neemt 4K-video's op en heeft een ingebouwde Wi-Fi-verbinding zodat u uw foto's en video's gemakkelijk kunt delen. Waarom zou ik een GoPro kopen? De GoPro is een geweldige camera omdat hij zeer veelzijdig is. Hij kan worden gebruikt als actiecamera, maar ook als gewone camera. Hij is ook zeer robuust en kan tegen een stootje.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste Nintendo DS?

De DS-familie bestaat uit de DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 9 en de DS 4. De nieuwe DS 4 is verwant aan de nieuwe 308 en de nog te onthullen Astra.

Wat kost een nieuwe GoPro?

De camera's verschillen onderling in kleur en specs. De duurste, de zwarte versie, kost 429,99 euro. De goedkoopste is de witte en die kost 219 euro. De Silver-versie is de middelste en kost 329,99 euro, vermeldt de site van GoPro. Wat kan je doen met een GoPro? Een GoPro wordt veel gebruikt voor extreme sporten, zoals skiën en snowboarden. Maar ook voor het skateboarden, mountainbiken, kanoën en bungeejumping wordt deze camera veel gebruikt. Het gebruik van de camera tijdens het beoefenen van deze extreme sporten levert vaak prachtige beelden op.

Hoe werkt de GoPro 9?

Met het scherm aan de voorkant breng je jezelf probleemloos in beeld. De HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie heeft een boost functie en trekt de horizon recht. Het model heeft een 23,6 megapixel sensor voor 5K video's en gedetailleerde foto's. Bovendien, wat is quik app? Quik is een videobewerkingsapp ontworpen voor mobiele apparaten. Gebruikers kunnen er video's mee maken en bewerken met verschillende tools, zoals overgangen, filters en muziek. Quik biedt ook een verscheidenheid aan deelopties, zodat gebruikers hun creaties met anderen kunnen delen.

Kan geen verbinding maken met GoPro?

Er zijn een paar verschillende dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Het eerste wat je moet controleren is of je GoPro is ingeschakeld en of de batterij is opgeladen. Als je GoPro is ingeschakeld en de batterij is opgeladen, is het volgende dat je moet controleren of je GoPro is aangesloten op je computer via de USB-kabel. Als uw GoPro via de USB-kabel met uw computer is verbonden, moet u vervolgens controleren of uw GoPro is geselecteerd als video-ingangsbron in uw videobewerkingssoftware. Als je GoPro geselecteerd is als video-ingangsbron in je videobewerkingssoftware, moet je vervolgens controleren of de video-ingangspoort van je computer goed werkt. Als de video-ingang van je computer niet goed werkt, moet je de poort vervangen.

Door Ruffi

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewerk je GoPro filmpjes? :: Kan GoPro Hero 7 onder water?
Handige links