Huis > H > Hoe Weet Ik Welke Telefoon Ik Heb?

Hoe weet ik welke telefoon ik heb?

Optie 1: In de instellingen

Om het modelnummer te achterhalen, ga je op je smartphone naar “Instellingen” en kies dan onderaan “Info telefoon” (“Toestel-info” in oudere versies van Android). Je ziet nu het modelnummer van je smartphone in beeld staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Welke versies van Android zijn er?

Android-versieNaamRelease
4.4KitKat2013
5.0 / 5.0.1 / 5.0.2 / 5.1Lollipop2014
6.0 / 6.0.1Marshmallow2015
7.0 / 7.1 / 7.1.1 / 7.1.2Nougat2016
Hoe kun je je Android versie updaten? Volg de stappen om je Android versie te updaten

Open Instellingen op je smartphone. Kies Over deze telefoon. Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates.

Welke Android versie werkt niet meer?

Android 4.4 (KitKat) wordt niet langer ondersteund. Welke Android versie wordt niet meer ondersteund? Vanaf juli 2020 is de nieuwste versie van Android 10.0. Android 10 is een grote release en het introduceert een aantal nieuwe functies en mogelijkheden voor gebruikers en ontwikkelaars. Het markeert echter ook het einde van de ondersteuning voor een aantal oudere versies van Android.
Android 4.1 (Jelly Bean) en eerder worden niet langer ondersteund. Dit betekent dat deze toestellen niet langer beveiligingsupdates of nieuwe functies van Google zullen ontvangen. Als je nog steeds een van deze oudere versies van Android gebruikt, raden we je aan te upgraden naar een nieuwer toestel.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Welk merk is dit toestel?

Zo geven sommige telefoons en tablets bij het opstarten al weer om welk merk en type het gaat. Is dat niet het geval? Dan ga je op een Android-tablet naar Instellingen > Over dit toestel > Modelnummer. Op een iPad ga je naar Instellingen > Algemeen > Info > Model. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik zien welke samsung ik heb? Optie 1: via Instellingen-menu

Je kunt de modelnaam terugvinden en achterhalen welke Samsung je hebt via het instellingen-menu van je toestel. Open de Instellingen of Settings app. Scrol helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Wat is het verschil tussen Android 10 en 11? Android 10 werd uitgebracht in september 2019, terwijl Android 11 werd uitgebracht in september 2020. Het grootste verschil tussen de twee versies van het besturingssysteem is dat Android 11 een aantal nieuwe functies en wijzigingen introduceert, terwijl Android 10 dat niet doet.
Een van de meest opvallende nieuwe functies in Android 11 is de opname van een nieuwe sectie Conversaties in de berichten-app. Deze sectie maakt het makkelijker om je berichten bij te houden en te zien welke ongelezen zijn. Android 11 introduceert ook een nieuwe "Bubbles" functie waarmee je chatkoppen van je messaging apps open kunt houden terwijl je andere apps gebruikt.
Andere nieuwe functies in Android 11 zijn een nieuwe "Media Resumption" functie waarmee je verder kunt gaan waar je gebleven was in bepaalde apps na het herstarten van je toestel, en een nieuwe "Screen Recording" functie waarmee je je scherm kunt opnemen zonder je toestel te hoeven rooten.
Qua veranderingen introduceert Android 11 een aantal wijzigingen aan het gebarennavigatiesysteem dat voor het eerst in Android 10 werd geïntroduceerd. De grootste verandering is de toevoeging van een nieuw "terug"-gebaar waarmee je terug kunt gaan naar de vorige app door te vegen vanaf de linker- of rechterrand van het scherm.
Android 11 introduceert ook een aantal wijzigingen in de privacy- en beveiligingsinstellingen. Een van de meest opvallende veranderingen is de opname van een nieuwe "One Time Permission" functie waarmee je een app eenmalig toestemming kunt geven voor toegang tot je locatie, microfoon of camera, in plaats van altijd.
Android 11 is ook de eerste versie van Android met ondersteuning voor het nieuwe "Project Mainline", waarmee Google beveiligings- en privacy-updates naar je toestel kan pushen via de Google Play Store.

Dit in overweging nemend, wat is beter android 10 of 11?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan Android 10 omdat het stabieler is en minder bugs heeft, terwijl anderen de voorkeur geven aan Android 11 omdat het meer functies en aanpassingsmogelijkheden biedt. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welk platform voor hen het beste is.

Door Erlewine

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Android 9 en 10? :: Hoe kan je snel je snap score verhogen?
Handige links