Huis > K > Kan Je Met Je Apple Watch Betalen Zonder Telefoon?

Kan je met je Apple Watch betalen zonder telefoon?

Je Apple Watch is voor veel dingen afhankelijk van je iPhone. Maar om te betalen met Apple Pay, hoeft je iPhone juist niet per se in de buurt te zijn. Als je Apple Pay eenmaal geactiveerd hebt op je Apple Watch, kun je gewoon met je horloge betalen terwijl je telefoon thuis ligt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe stel ik mijn Apple Watch in?

Uw Apple Watch configureren

  1. Schakel uw Apple Watch in en doe deze om.
  2. Houd uw Apple Watch dicht bij uw iPhone.
  3. Houd uw iPhone boven de animatie.
  4. Configureer als nieuw of herstel met een reservekopie.
  5. Log in met uw Apple ID.
  6. Kies uw instellingen.
  7. Maak een toegangscode aan.
  8. Kies functies en apps.
Dit in overweging nemend, kan ik bellen met apple watch zonder iphone? Na activatie van je digitale simkaart heb je altijd internet op je Apple Watch, ook als jij je iPhone niet bij je hebt. Je kunt dan ook bellen en gebeld worden zonder iPhone in de buurt.

Waarom kan ik mijn Apple Watch niet koppelen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw Apple Watch mogelijk niet kunt koppelen:
Zorg ervoor dat uw iPhone in de buurt is, dat Bluetooth is ingeschakeld en dat er een internetverbinding is.
Open op uw iPhone de Apple Watch-app.
Tik op Start Pairing op je iPhone.
Houd je Apple Watch dicht bij je iPhone.
Er verschijnt een bericht op je iPhone waarin je wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren. Voer het wachtwoord op uw Apple Watch in.
Als u geen bericht op uw iPhone ziet, tikt u op Apple Watch handmatig koppelen en volgt u de instructies.
Probeer deze stappen als u nog steeds problemen ondervindt:
Start uw iPhone en uw Apple Watch opnieuw op.
Zorg ervoor dat je de laatste versie van iOS en watchOS hebt.
Controleer of er updates voor je apps zijn.
Ontkoppel je apparaten en koppel ze opnieuw.
Neem contact op met Apple Support. Wat kan je met een Apple Watch zonder iPhone? De Apple Watch is een zelfstandig apparaat dat zonder iPhone kan worden gebruikt. Het heeft een eigen mobiele verbinding en kan bellen, sms'en en data gebruiken. Het heeft ook een ingebouwde GPS en kan uw fitnessactiviteiten bijhouden.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, kan je hardlopen met apple watch zonder iphone?

Runkeeper was er eind 2016 al vroeg bij met het ondersteunen van de ingebouwde GPS-functie van de Apple Watch Series 2. Je kunt dus met een gerust hart gaan hardlopen, zonder dat je je iPhone mee hoeft te nemen. Je kunt ook je afstand vastleggen als je op een loopband staat, net als bij de apps van Nike+ en Endomondo. Vervolgens, hoe krijg ik mijn qr code op mijn apple watch? Open de Camera-app vanuit het beginscherm, het bedieningspaneel of het toegangsscherm op uw iPhone of iPod touch. Selecteer de camera aan de achterzijde. Houd uw apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en toont een melding van de Gezondheid-app.

Hoe is Apple Watch verbonden met iPhone?

De Apple Watch gebruikt wifi en Bluetooth voor communicatie met de gekoppelde iPhone. Als u een mobiel netwerk hebt, kan de Watch ook verbonden blijven via een mobiel netwerk. Vervolgens, kun je bellen met de apple watch? Ja, dat kan. Er zijn twee manieren om oproepen te plegen met de Apple Watch. Als je de Watch gekoppeld hebt aan je iPhone, kun je oproepen direct aannemen op je Watch. Als je de Watch niet gekoppeld hebt aan je iPhone, kun je oproepen aannemen via de Watch app op je iPhone.

Dienovereenkomstig, wat is het bereik van een apple watch?

De Apple Watch heeft een bereik van ongeveer 100 meter. Dit is afhankelijk van de omgeving en de sterkte van het signaal.

Door Caritta Winer

Vergelijkbare artikelen

Kun je bellen met een smartwatch? :: Wat betekent rood telefoontje op Apple Watch?
Handige links