Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Geluid Bij Whatsapp?

Waarom heb ik geen geluid bij WhatsApp?

Het volume van de meldingsgeluiden wordt geregeld door het meldingsvolume op je telefoon. Deze geluiden in- of uitschakelen: Open WhatsApp. Tik op Meer opties > Instellingen > Meldingen > in- of uitschakelen van Meldingsgeluiden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet je in WhatsApp uit dat je online bent?

Zet

Je WhatsApp online status verbergen, doe je daarom zo:

  1. Ga naar 'Instellingen' in Whatsapp.
  2. Klik op 'Account'
  3. Dan 'Laatst gezien'
  4. En kies wie dit zien kan.
Hoe demp je iemand? Zo demp je personen in Instagram:

Druk op de drie bolletjes rechtsboven een foto in je tijdlijn, of op de profielpagina; Tik op 'dempen' en geef aan of je alleen foto's, of ook Stories wilt blokkeren; Bevestig, en klaar ben je! Voortaan duiken de berichten niet langer op in je tijdlijn.

Trouwens, wat zijn stille meldingen samsung?

Stille meldingen op Samsung-apparaten zijn meldingen die geen geluid maken of trillen wanneer ze worden ontvangen. Ze worden vaak gebruikt voor meldingen die niet tijdgevoelig of belangrijk zijn, zoals weerberichten of meldingen van sociale media. Stille meldingen kunnen worden in- of uitgeschakeld voor individuele apps in het instellingenmenu. Wat is WhatsApp groep dempen? WhatsApp groepsdemping is een functie waarmee gebruikers meldingen voor specifieke chats, of zelfs alle chats, voor een bepaalde periode kunnen dempen. Dit kan handig zijn als je in een praatgroep zit en een pauze wilt inlassen van de constante meldingen, of als je spoilers voor een tv-programma of film wilt vermijden. Als je een chat dempt, verschijnen er geen meldingen meer, maar kun je nog wel berichten in de chat zien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, waarom staat gearchiveerd bovenaan whatsapp?

WhatsApp Gearchiveerd

Bovenin beeld is de snelkoppeling 'Gearchiveerd' te zien. De functie is beschikbaar gekomen middels een server-side update. De gearchiveerde berichten zelf zijn niet nieuw in WhatsApp. Sinds 2014 is het in WhatsApp mogelijk om een chat met iemand te verbergen uit de chatlijst.
Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je chats archiveert? Een chat archiveren

Een gearchiveerde chat staat niet op het tabblad 'Chats', maar in een speciaal archief. Daar kun je ze nog gewoon inzien. Zodra iemand een nieuw bericht in de chat plaatst, is het gesprek weer uit het archief. Het staat dan weer in het overzicht met alle chats.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in mijn archief?

Archief controleren en items terugzetten uit het archief

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek. Archief.
  4. Selecteer een foto. Tik en houd vast om meerdere foto's te selecteren.
  5. Tik op Meer. Terugzetten uit archief.
Dus, kan iemand mijn whatsapp-berichten meelezen? Ja, als iemand je telefoon heeft en WhatsApp opent, kan hij al je berichten zien. WhatsApp heeft geen vergrendeling of wachtwoordbeveiliging, dus iedereen met toegang tot je telefoon kan je berichten lezen.

Hoe weet je of iemand je heeft opgeslagen?

Als u de desktop-app gebruikt, ziet u een groen puntje naast de naam van de persoon als deze u heeft opgeslagen. Als u de web app gebruikt, ziet u een klein groen puntje naast de naam van de persoon die u heeft opgeslagen.

Door Marbut

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een Chat exporteert? :: Wat gebeurt er als je iemand dempt op WhatsApp?
Handige links