Huis > W > Welke Telefoons Hebben Straks Geen Whatsapp Meer?

Welke telefoons hebben straks geen WhatsApp meer?

Vanaf 1 november werkt WhatsApp niet meer op Android-telefoons met OS 4.0.4 en ouder. Als je een Android-mobiel hebt, moet je minimaal OS 4.1 hebben. Deze versie van het door Google ontwikkelde besturingssysteem voor smartphones verscheen ruim negen jaar geleden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe werkt whatsapp zonder telefoonnummer?

Helaas moet je wel een echt telefoonnummer gebruiken–van jou of iemand anders–om je aan te melden bij Google Voice. Je zult dus in ieder geval tijdelijk toegang moeten hebben tot een echt telefoonnummer om je Google Voice-account aan te maken, zodat je je daarna kunt aanmelden bij WhatsApp zonder nummer. Is WhatsApp vernieuwd? WhatsApp heeft in de nieuwste beta-versie die het uitgerold heeft, WhatsApp 2.21.18.1, een aantal aanpassingen gedaan aan het design. In het ontwerp van de Android-app van WhatsApp zien we een reeks kleine aanpassingen die nu opgemerkt kunnen worden door de gebruikers.

Men kan zich ook afvragen: kun je whatsapp op 2 telefoons gebruiken?

Ja, je kunt WhatsApp op twee telefoons gebruiken. Hiervoor heb je twee telefoonnummers en twee apparaten nodig. Je hebt ook een actieve internetverbinding nodig op beide apparaten om berichten te kunnen verzenden en ontvangen. Dit in overweging nemend, welke samsung telefoon wordt niet meer ondersteund? De Samsung Galaxy S6 wordt niet langer ondersteund.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe kun je straks whatsappen zonder WhatsApp?

De WhatsApp-gemeenschap (2 miljard mensen, 12,5 miljoen in Nederland) kun je straks ook via kleinere chatdiensten als Signal bereiken. In de Digital Markets Act, vorige week in Brussel beklonken, staat dat grote berichtendiensten 'interoperabel' moeten zijn. Welke Nokia's ondersteunen WhatsApp? Je kunt WhatsApp downloaden voor je Nokia 8110 4G als je apparaat op software versie 16. xx. xx of nieuwer draait. Je kunt je softwareversie controleren door naar Instellingen > Apparaat > Apparaatgegevens te gaan.

Welke Android versie is nodig voor WhatsApp?

De volgende apparaten worden op dit moment door ons ondersteund en aanbevolen: Android met OS-versie 4.1 en nieuwer. iPhone met iOS-versie 10 en nieuwer. KaiOS-versie 2.5.0 en nieuwer, inclusief JioPhone en JioPhone 2. Je kunt ook vragen kun je whatsapp ook zonder telefoonnummer? Ja, je kunt een WhatsApp-account aanmaken zonder telefoonnummer. Je hebt echter een telefoonnummer nodig om je account te verifiëren wanneer je je voor het eerst aanmeldt. Nadat je account is geverifieerd, kun je WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer.

Dienovereenkomstig, kan je op whatsapp zonder telefoon?

WhatsApp kan worden geïnstalleerd op een apparaat zonder SIM-kaart, en zolang het apparaat verbonden is met het internet, kan WhatsApp worden gebruikt.

Door Marita Ogrodowicz

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je vetgedrukte letters? :: Hoe WhatsApp contacteren?
Handige links