Huis > W > Welke Privacy Instellingen Biedt Whatsapp Aan?

Welke Privacy instellingen biedt WhatsApp aan?

Profielinformatie

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op een Android-telefoon op het pictogram 'Menu'.
  3. Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy.
  4. Tik op Info.
  5. Kies wie de informatieregel mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe kan ik voorkomen dat iemand ziet dat ik online ben?

Whatsapp online status verbergen op je Samsung?Zo werkt het!

  1. Open WhatsApp op je toestel.
  2. Tik nu op de drie-puntjes rechts bovenin.
  3. Hier kies voor Instellingen > Account > Privacy.
  4. Tik nu op Laatst gezien.
  5. In het pop-menu kies voor Niemand.
  6. Als je het goed is kunnen nu mensen jouw status niet zien.
Bovendien, hoe kom ik bij whatsapp instellingen? En op een Android-smartphone pas je de privacy-instellingen van WhatsApp als volgt zo aan: Open WhatsApp. Druk rechtsboven op de drie puntjes. Druk op 'Instellingen'.

Mensen vragen ook: kan je zien of iemand op je whatsapp kijkt?

WhatsApp laat gebruikers niet weten of iemand anders hun profiel bekijkt. Er zijn echter een paar manieren om te zien of iemand in je geïnteresseerd is op WhatsApp. Als je voortdurend berichten ontvangt van een bepaald contact of als je ziet dat iemand op oneven uren online is, is het mogelijk dat die persoon je WhatsApp-profiel bekijkt. En nog een vraag, wat is het beveiligingsbeleid van whatsapp? Het beveiligingsbeleid van WhatsApp houdt in dat alle berichten end-to-end worden versleuteld, wat betekent dat alleen de afzender en de ontvanger ze kunnen lezen. WhatsApp slaat ook alle berichten op zijn servers op, wat betekent dat ze toegankelijk zijn voor wetshandhavers of hackers.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Wat is een privacy instelling?

Als je deze instelling inschakelt, is het mogelijk dat de websites en de ingesloten content die vooraf worden geladen, hun eigen cookies instellen en lezen alsof je de site al hebt bezocht, zelfs als je de site niet bezoekt. Kan iemand zien dat ik online ben WhatsApp? Bij WhatsApp kun je zien of je contacten online zijn, en ook wanneer ze de app voor het laatst hebben gebruikt. Hoewel je niet de status van ieder contact in één keer kunt zien, kun je deze wel vrij gemakkelijk van ieder persoon individueel controleren.

Kan je de online status verbergen?

Selecteer Settings en navigeer naar de Account. Ga naar Privacy. Tik op Last seen en selecteer Nobody als u uw online status volledig wilt verbergen. Wat dit betreft, hoe kan ik verbergen dat ik online ben op facebook? Er zijn een paar manieren om je online status op Facebook te verbergen:
-U kunt uw online statusinstellingen aanpassen in het menu "Instellingen". Klik hiervoor op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van Facebook, klik op "Instellingen" en vervolgens op "Chat" in de linkerzijbalk. Hier kunt u naast uw naam "Uit" selecteren om offline te verschijnen.
-Als je voor niemand online wilt verschijnen, kun je chat helemaal uitschakelen. Klik hiervoor op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van Facebook en selecteer "Chat uitschakelen".
Als je alleen offline wilt verschijnen voor bepaalde mensen, kun je een "beperkte lijst" maken in het menu "Instellingen". Klik hiervoor op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van Facebook, klik op "Instellingen" en vervolgens op "Blokkeren" in de linkerzijbalk. Onder het gedeelte "Gebruikers blokkeren" ziet u een optie om "Mensen te beperken". Klik hierop en typ vervolgens de namen in van de mensen die u wilt toevoegen aan uw lijst met beperkte toegang. Zodra je ze hebt toegevoegd, kunnen ze alleen je berichten en profielinformatie zien die je hebt ingesteld op "Openbaar".

Trouwens, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om bij de instellingen te komen, afhankelijk van het soort apparaat dat u gebruikt.
Als u een computer gebruikt, vindt u het instellingenmenu meestal in de rechterbovenhoek van het scherm, naast de klok. Als u hierop klikt, verschijnt er een keuzemenu met verschillende instellingen.
Als u een smartphone gebruikt, vindt u het instellingenmenu meestal door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen en op het tandwielpictogram te tikken. Dit opent een lijst met instellingen waaruit u kunt kiezen.
Als u een tablet gebruikt, bevindt het instellingenmenu zich meestal in de rechterbovenhoek van het scherm, naast het batterijpictogram. Als u hierop tikt, verschijnt een lijst met instellingen.

Door Lyontine Ramkishan

Vergelijkbare artikelen

Kun je zien of iemand je profiel bekijkt op WhatsApp? :: Kun je WhatsApp even uitzetten?
Handige links